Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

Telefonlarımızın alarmını cumartesi günü için kuruyoruz ve ilavesiyle beraber star gazetesi almayı unutmuyoruz.Haberin konsepti hız motoru kullanan ve çalışan bayanlar.Ben de ,haftasonu ilavesinin kaçıncı sayfasında ne şekilde çıkacağını bilmiyorum,beraber göreceğiz :cherry:

Geçen hafta içi Fenerbahçede gazetenin bulabildiği 4 bayan racing kullanıcısı olarak buluştuk,tanıştık.Yaptıkları araştırmalarda toplamda 6 bayan supersport kullanıcısı bulabilmişler ama ikisi gelemedi.Fotoğraf çekimleri ve röportajlar yapıldı.Şimdi de sabırsızlıkla cumartesiyi beklemekteyiz :cat: :queen:

plakaları gizleseydiniz şimdi trafikte sıkıştırmasınlar :mrgreen:
şaka bi yana yarın okuruz ropörtajı bakalım. .

:D beni niye bulamamışlar yaa çok kırıldım şimdi :D Şaka bi yana güzel bi gelişme bu racing kullanan bayanların çoğaldığını görmek istiyorum artık :)

6 bayan mı varmış :silent: daha fazla oldugunu sanıyodum :p

hadi hayırlısı sevindirici bir gelişme bayan motosiklet kullannıcıları için :cat:

6 bayan mı varmış :silent: daha fazla oldugunu sanıyodum :p

hadi hayırlısı sevindirici bir gelişme bayan motosiklet kullannıcıları için :cat:

canımcım gazete olayı biraz zar açıdan araştırmış sanıyorum. :) Yoksa sırf benim tanıdığım 6 bayan var racing kullanan :) Ama olsun ordaki 4 kişide bizim sesimiz olmuştur sanırım... Yarın okuyunca yorumlarımı yaparım :wiinkk:

Yaptıkları araştırmada İstanbulda racing kullanan 10-15 bayan var diye öğrenmişler.Ben de çok şaşırdım sayının küçüklüğüne.Onların söylediği bu.
Gazete 6 kişiye bulmuş,2 si de gelemedi.Röpörtaj için kaldık 4 kişi :)
Sorulan sorulara cevaplar verdik bakalım...Haberin düzenlenmiş halini ben de merak ediyorum:)
Teşekkürler tebrikleriniz için ;)

Biraz vitrinimiz olsun.Hep kötü durumlarla haber olduk,şimdide sempati toplama zamanımız.Gazeteyi büyük ihtimal almam,o sebeple yarınki linkini buraya eklerseniz herkes haberi okuyabilir.:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Başlığa bak hız motoru kullanan bayanlar :)

gecen gun, sahilyolu feneryolunda 600 rr li bi bayanin tozunu yuttum araba ile..

:D sarisin uzun sacli bayandi.. bilmem artik bu 6 lidan birimiydi :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:D beni niye bulamamışlar yaa çok kırıldım şimdi :D Şaka bi yana güzel bi gelişme bu racing kullanan bayanların çoğaldığını görmek istiyorum artık :)

Valla beni de bulamamışlar, bende çok kırıldım.:p

Mersin İl Temsilcisi
ayşe şule bilgiç
ninjet
ece naz
özlem tekin ( chopper)
bildiklerim bunlar

4 etti. ropörtaja gelemeyen 2 bayanı da sayalım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar