çukurova motokrostan ıslak kuru macera.

bu hafta yazın ilk kışın son günleri hatırası 1 gezi yaptık iyi ettik kaygan otlar bizi oldukça zorladı.

kaygan otların ilk kurbanı murat kardeşim.

2ci tolunay 3cü sülo fakat fotosu kayıp

manzara güzel.

biraz daha oyun.

artık karaysalıdayız pidecideyiz yarım hamur peynirli 50 kuruş ontane alana kampanya varmı diyorum 10 alana 1 bedava diyor bende resim çekiyorum sitede yayınlarım diyorum abi o zaman 2 tane diyor arkadaşlarda 10 + 1 hareketi yapıyorlar hak yemez pide uğramayı unutmayın.

pideleri aldık yola çıkarken çevlik köyü dayanışma dernek başkanı köydeki festivale sıkma yemeye davet ediyor kırmıyoruz börekler elimizde kalıyor.

hoplaya zıplaya ıslana kuruya köye doğru gidiyoruz.

sıkmaları yedikten sonra biraz şov yapıyor ve teşekkür edip ayrılıyoruz etkinliği takip eden gazeteci arkadaş konunun yerel gazetelerde yayınlanacağını belirtiyor.

ve rotayı 9 oluğa çeviriyoruz.

9 oluk hatıraları her yerden su çıkıyor.

orman içi eylence tam gaz.

artisimiz sülo her fırsatta poz veriyor.

bu mevsimde bu çamuru nerden buldun demeyin bizim işimiz bu.

bu haftada bu kadar bizi izlemeye devam edin:rendeer:

helal olsun dıyorum.crossların hakkınıda vermıssınız.tesekkurler

çok güzel bir gezi olmuş emeginize saklık arkadaslar.harika:rendeer:

Herkeze Merhaba akşam saatlerinde en son petrolde bişeyler atıştırdıktan sonra tekrar parkura girip orman yollarından gitmek yani kısacası o kadar heyecandan sonra yine zorlu yolu seçmek bence en eğlenceli zamandı yani hava kararırken tam dönüş yolunda artık enerjiler biterken tekrar tekrar cross yapmak harikaydı..bizimle birlikte olan herkeze teşekkürler..bir sonraki cross ta görüşmek üzere 4.murat tan sevgiler saygılar :)

kadir ustam bugüzel fotolara verdiğin emek ve öz veri için teşekkürler bi dahaki krosta buluşmak dileğiyle allahın selamı üzerinize olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim yine döktürmüşsünüz,tekerinize sağlık,birlikteliğinizi allah bozmasın

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok güzel bir Cross gezisi olmuş. Tebrik ederim.:cat:

cok guzel olmus gzınız ah benım su cr 125 sım tamırden cıksın sız gorun sovları ozel rampa yapıyoruz yaylaya sızlerle paylasıcam ama sızın etkınlıklerde coık guzelll devamınıda beklıyorum ıyı gezılerrrr

güzel gezi olmuş bileğinize ve tekerinize sağlık...

sağol gardaş cbf nin yerine gelen ybr de hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

süper bi gezi olmuş imrendim size valla

imrenmek yok katılım var.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 PM ----------

Herkeze Merhaba akşam saatlerinde en son petrolde bişeyler atıştırdıktan sonra tekrar parkura girip orman yollarından gitmek yani kısacası o kadar heyecandan sonra yine zorlu yolu seçmek bence en eğlenceli zamandı yani hava kararırken tam dönüş yolunda artık enerjiler biterken tekrar tekrar cross yapmak harikaydı..bizimle birlikte olan herkeze teşekkürler..bir sonraki cross ta görüşmek üzere 4.murat tan sevgiler saygılar :)

bizdende 4. murata sevgi ve saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------

kadir ustam bugüzel fotolara verdiğin emek ve öz veri için teşekkürler bi dahaki krosta buluşmak dileğiyle allahın selamı üzerinize olsun

aleyküm selam gardaş paylaştıkça güzel oluyor.:rendeer:

kadirim yine döktürmüşsünüz,tekerinize sağlık,birlikteliğinizi allah bozmasın

bu duaya amin denir:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 PM ----------

Çok güzel bir Cross gezisi olmuş. Tebrik ederim.:cat:

sağol komşu bizim zevkimizde bu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------

Macera dolu güzel gezi olmuş...

devamı var bizden ayrılmayın:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------

cok guzel olmus gzınız ah benım su cr 125 sım tamırden cıksın sız gorun sovları ozel rampa yapıyoruz yaylaya sızlerle paylasıcam ama sızın etkınlıklerde coık guzelll devamınıda beklıyorum ıyı gezılerrrr

gardaş heyecan ve sabırla paylaşımı bekliyoruz. bizdede devamı olacak inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

güzel bir gezi olmuş:cat:
paylaşım için saol

gardaş inşallah nice güzel gezilere hep beraber.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar