- Konu Yazar
bu hafta yazın ilk kışın son günleri hatırası 1 gezi yaptık iyi ettik kaygan otlar bizi oldukça zorladı.

kaygan otların ilk kurbanı murat kardeşim.

2ci tolunay 3cü sülo fakat fotosu kayıp

manzara güzel.

biraz daha oyun.

artık karaysalıdayız pidecideyiz yarım hamur peynirli 50 kuruş ontane alana kampanya varmı diyorum 10 alana 1 bedava diyor bende resim çekiyorum sitede yayınlarım diyorum abi o zaman 2 tane diyor arkadaşlarda 10 + 1 hareketi yapıyorlar hak yemez pide uğramayı unutmayın.

pideleri aldık yola çıkarken çevlik köyü dayanışma dernek başkanı köydeki festivale sıkma yemeye davet ediyor kırmıyoruz börekler elimizde kalıyor.

hoplaya zıplaya ıslana kuruya köye doğru gidiyoruz.

sıkmaları yedikten sonra biraz şov yapıyor ve teşekkür edip ayrılıyoruz etkinliği takip eden gazeteci arkadaş konunun yerel gazetelerde yayınlanacağını belirtiyor.

ve rotayı 9 oluğa çeviriyoruz.

9 oluk hatıraları her yerden su çıkıyor.

orman içi eylence tam gaz.

artisimiz sülo her fırsatta poz veriyor.

bu mevsimde bu çamuru nerden buldun demeyin bizim işimiz bu.

bu haftada bu kadar bizi izlemeye devam edin:rendeer:

kaygan otların ilk kurbanı murat kardeşim.

2ci tolunay 3cü sülo fakat fotosu kayıp

manzara güzel.

biraz daha oyun.

artık karaysalıdayız pidecideyiz yarım hamur peynirli 50 kuruş ontane alana kampanya varmı diyorum 10 alana 1 bedava diyor bende resim çekiyorum sitede yayınlarım diyorum abi o zaman 2 tane diyor arkadaşlarda 10 + 1 hareketi yapıyorlar hak yemez pide uğramayı unutmayın.

pideleri aldık yola çıkarken çevlik köyü dayanışma dernek başkanı köydeki festivale sıkma yemeye davet ediyor kırmıyoruz börekler elimizde kalıyor.

hoplaya zıplaya ıslana kuruya köye doğru gidiyoruz.

sıkmaları yedikten sonra biraz şov yapıyor ve teşekkür edip ayrılıyoruz etkinliği takip eden gazeteci arkadaş konunun yerel gazetelerde yayınlanacağını belirtiyor.

ve rotayı 9 oluğa çeviriyoruz.

9 oluk hatıraları her yerden su çıkıyor.

orman içi eylence tam gaz.

artisimiz sülo her fırsatta poz veriyor.

bu mevsimde bu çamuru nerden buldun demeyin bizim işimiz bu.

bu haftada bu kadar bizi izlemeye devam edin:rendeer: