- Konu Yazar
Pazar günü Tolga ile şöyle bir turlayalım dedik,
Burası Deliören köyü üzerindeki Esenboğa Havalimanının Radar istasyonu,Hatırlarsanız geçen günlerde de miğre dağındaki radara gitmiştim.
Radara çıkan yolun başlangıcı
Radar 500m ilerde
Turşu diyarı Çubuk'a kuşbakışı
Tolga
Ulen Tarzan gibi bune dedim böyle üşürsün dedim aldırmadı zirveye çıkınca yanıldığını anladı.Bel koruyucu ile maskeyi verdim taktı.Asi gençlik laf dinlemiyorki:farao: dediğimi yap yaptığımı yapma:cherry:
Karaoğlan:cat:
Aşağıdaki yol Şabanözü,Orta,Çankırı ve oradanda doğu ve batı karadenize gidiyor.
ee Bennnn
Amma esiyordu yavvv.Zor dengede durdum.Burayı kışın düşünemiyorum olmazsa gelir bakarım:cherry:
Radara yaklaşıyoruz.Sürüye rasladık içlerinden geçtik.İçimdende geçmedi değil hani. ulen gelir biri süser müser diye.
Manyak itt yere çökmesem ıstıracaktı azdaha..:queen:
Sanki hayatında hiç motorlu kimse görmemiş.
İtte kendine göre haklı dağınbaşında nerden görecek bizim gibileri:cherry:
Bizi bıraktı bu kezde Karaoğlana taktı müdahele etmesem az daha ısınan arka tekerleği soğutacaktı :cherry:
Bu kez fazla tozlandı karaoğlan:queen:
Temizlemek Oruç oruç hiçde çekilmesede o şekilde de garaja koymaya gönlüm el vermedi
Temizleyip çektim yerine
Birbaşka gezide görüşmek üzere hoşçakalın.
Burası Deliören köyü üzerindeki Esenboğa Havalimanının Radar istasyonu,Hatırlarsanız geçen günlerde de miğre dağındaki radara gitmiştim.
Radara çıkan yolun başlangıcı
Radar 500m ilerde
Turşu diyarı Çubuk'a kuşbakışı
Tolga
Ulen Tarzan gibi bune dedim böyle üşürsün dedim aldırmadı zirveye çıkınca yanıldığını anladı.Bel koruyucu ile maskeyi verdim taktı.Asi gençlik laf dinlemiyorki:farao: dediğimi yap yaptığımı yapma:cherry:
Karaoğlan:cat:
Aşağıdaki yol Şabanözü,Orta,Çankırı ve oradanda doğu ve batı karadenize gidiyor.
ee Bennnn
Amma esiyordu yavvv.Zor dengede durdum.Burayı kışın düşünemiyorum olmazsa gelir bakarım:cherry:
Radara yaklaşıyoruz.Sürüye rasladık içlerinden geçtik.İçimdende geçmedi değil hani. ulen gelir biri süser müser diye.
Manyak itt yere çökmesem ıstıracaktı azdaha..:queen:
Sanki hayatında hiç motorlu kimse görmemiş.
İtte kendine göre haklı dağınbaşında nerden görecek bizim gibileri:cherry:
Bizi bıraktı bu kezde Karaoğlana taktı müdahele etmesem az daha ısınan arka tekerleği soğutacaktı :cherry:
Bu kez fazla tozlandı karaoğlan:queen:
Temizlemek Oruç oruç hiçde çekilmesede o şekilde de garaja koymaya gönlüm el vermedi
Temizleyip çektim yerine
Birbaşka gezide görüşmek üzere hoşçakalın.