Cub Motorlar İle Fren Yapmak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Frenleme yaptığımda genelde motor kendini savuruyor.Özellikle ön frende kaymayı toparlamakta zorlanıyorum.Lastiklerim fabrika çıkışı.Nedeni bu mudur, bu motorlar böyle midir, başka bir frenleme tekniği mi uygulamak lazım yoksa?

onemli olan freni kitlemeden durabilmek ya freni aniden sıkıyorsunuz amortisörlerin kapanmasina izin vermeden yada lastiklerde fazla hava olabilir tabiki lastiklerde buna etken

Motosikleti
600RR
hangi motor o kızaklatan benimki hiç kızaklatmıyor sonuna kadar sıkmama rağmen bu arada yavaş sıksana kardeşim freni yapışacan yere:queen:

Lastigi detayli incele NYLON yaziyosa ki kesin oyledir kaliteli bilinen bir marka al forumda arat markalari lastik ebatlarini, bulursun

hangi motor o kızaklatan benimki hiç kızaklatmıyor sonuna kadar sıkmama rağmen bu arada yavaş sıksana kardeşim freni yapışacan yere:queen:

Bugün arkadaşla geziyorduk.Mondial snappy var onda, arka frene bastı fren birden koptu eve gidene kadar freni benim artçım elinde taşıdı.Bence frenlerine biraz daha nazik davran :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Freni gerekli şekilde sıktığımı düşünüyorum fakat panik anındaki ani frenler, ya da frenin diski kitlediği anlardan yana sıkıntılıyım.Motor düz bir şekilde frenleme sağlayamıyor.İzlediğim eğitim videolarında arka kaldırabilen kişileri görünce garipsedim bu konuyu.Ben az freni kitlesem direk savrulma...

Merhaba,

Siz hiç "limon sıkar gibi" benzetmesini duymadınız sanırım ?

Muhtemelen lastikler ve kötü asfalt yüzündendir. Freni ezerek kullanın, çok fazla ön veya arkaya oturmayın. O tür motosikletlerde doğru noktayı bulmak zor. Bir de gidoma yüklenmemeye çalışın. Ama lastik birinci planda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar