Merhaba,
Ben MCT250 ile başladım cruiser tarz motor kullanmaya. heybet oalrak tatmin ediciydi fakat Bisan roadstar (yamaha virago replica) kadar seri ve hızlı değildi. şu an 6. motorum ve 3. cruiser ım olan Kawasaki VN 800 Vulcan kullanıyorum. Bu sınıfta ilk motorumu almadan önce kymco ck125 ile kukaların arasında slalom çizebiliyorken MCT ile dorsesi olan tır gibi bönüşlerde karşı şeride geçiyordum ilk başlarda. Anlatmaya çalıştığım dinamiği ve tepkileri biraz farklı bu aletlerin. cüssesinden dolayı da bazı şeyleri yapamazmış gibi düşündürüyor. Taaki üstüne çıkana ve birkaç km yapana kadar.
Daha hiç başlamadığın için boy ve kilona en uygun alet bana göre de gv250 gelmekte. önce x bir marka 250 alıp sonra gv ye geçmek isteseydin buna karşı çıkabilirdim.
Empati yapıp düşündüğümde elimde istediğim motoru alabileceğim para olsaydı ben de gider büyük hacimli bir makine alırdım şahsen

. Hal böyle olunca sana tavsiye edebileceğimiz 3 büyüklerden pek alternatif kalmıyor. Yamaha Dragstar Ailesi, Honda Shadow Ailesi, Kawasaki VN Ailesi ve Suzuki Intruder ailesi.
Güzellik göreceli bir kavram. herkes bir modeli kullanıyor diye sen de o modeli kullanmalısın diye bir kural yok. Şu anda TR de yedek parça bakımından Honda iyiyken ve Yamaha Dragstar popülerken ben gidip VN800 aldım. Benim kriterlerim farklıydı. Göbek amortisör, optimal yakıt tüketimi ve sağlam işcilik gibi kriterlerime en uygun makine VN olduğu için VN aldım. Buradaki istekler ve kriterler zamanla yapılan yol paylaşılan bilgi doğrultusunda oluşuyor. Düşük hacimli motorla başlamanın mantığı sadece sürüş deneyimiyle bağıntılı değil. Mesela ben direk büyük motorla başlasaydım teknik olarak pek bişey öğrenemezmişim gibime geliyor. Benim nacizane tavsiyem kolay elden çıkrabileceğin cüsse oalrak da büyük görünen GV almandır.
Sağlıcakla.