Metehan daha motora alışamamışsın o yüzden garip ve zor gelmiştirBende Dragstarımı hiç denemeden almıştım, ilk gün eve getirirken dönemeçlerde durup motoru döndürmeye çalışıyordum. benim zamanımda cbf ybr yoktu bildiğimiz tek makina mz di hafif,kolay dönen 10 sene aradan sonra motorumu aldığımda acaba hatamı yaptım diye ilk hafta çok düşündüm ve satmaya karar vermiştim. Ama o alışma evresi geçtikten sonra yok bu motoru hayatta değiştirmem, satmam
O trafik alıştıktan sonra çok kolay geliyor, kuryelerden geri kalmıyorum sıkışık trafikte, yani diyeceğim odurki 1 hafta kadar süre ile bin vazgeçemeyeceksin
Umarım hayellerim gerçek olurda emeklilik günlerimde de sürerim karakızımı. Başka motor alsam bile asla karakızımı satmam yeri ayrı..
metehandro reyiz gene yapmış şeklini koymuş ortaya farkını. fakat bu aletler bize gelmez. biz A noktasından B noktasına en spesifik şekilde ulasma derdine düşmüş garibanlarınız bu şadowlar falan gayet burcuva işi, tuzu kuru adam oyuncağıdır. bu makinaya sahip olan adam harbiden motorcu damarı taşıyorsa bakkala çakkala gitmeye illaki kullanışlı kıvrak bi yedeği vardır kenarda köşede.
bizim oralarda sıkça sölenen bi laf vardır... ayu hoşaftan ne anlar...:mrgreen:
,
ne kadar kolay insanlara kullandıkları eşyalara göre sıfatlar yapıştırmak...Ye kürküm ye...
Bu kafa shadow'a burjuva oyuncağı diyorsa,birileri çinlilere varoş oyuncağı dediğinde kızmasın.. Ayıptır...
Kontörü olmadığı halde en pahalı telefonu kullanan kafada aynısıdır...Örnekler çoğaltılabilir tabii...
Benim ilk motorum bu işi öğrenmek adına bir çinliydi..bir çoğumuz geçtik bu yollardan...ilk önce başlangıç motoru adı altında düşük cc'li makineler kullandık çoğumuz..
sonrasında bu işi öğrendiğimize kanaat getirdiğimizde...yada kendimize güvenimizi kazandığımızda diyelim...yüksek cc makineler aldık...ve hepimizin gönlünde bir aslan yattı...shadowa burjuva oyuncağı diyen arkadaşında vardır bi aslan mutlaka...Allah kısmet ederde yarın bir gün o motora kavuştuğunda bu yazdıklarına üzülecektir eminim..
Geçen sene bu site bir çok arkadaşımla her hafta sonu gezdim neredeyse...Bir sürü dost kazandım...
Sonra ortadan kayboldum bir süre...Nerdeydin soranların hepsine iş-güç dedim..
Günde 18 saat çalıştım...Uymadan çalıştığım günler oldu...
Ve şimdi shadow'um var...
Yani demem o ki;
Nazar etme n'olur...Çalış seninde olur...
Bence konu kapatılmalıdır bunun üzerine..![]()
Yaklaşık 3 hafta önce bir arkadaşımın Kawasaki ZX10R makinesiyle benim DragStar'ı birkaç günlüğüne (aslında sıkılana kadar) değiştirdik. 1 hafta kadar kullandım SS makineyi ve çok keyif aldım. Trafikte sizi sıkıştırandan, kovalayandan vs. kaçmak o kadar kolayki, 1 saniye sonra arkanızda nokta halinde kalıyorlar. İnanılmaz keyif verdi bana SS kullanmak.
Başka bir örnek vermek gerekirse, yine diğer bir arkadaşımın KTM 640 SuperMoto makinesini de kullandım 1 hafta kadar. Onun keyfiyse bambaşkaydı...
Hangi çeşit motoru sürersem süreyim hepsinin keyfi/zevki, verdiği haz bambaşkadır. 125 cc'lik bir scooterla da yoğun trafikte takır takır gitmenin keyfi anlatılmaz yaşanır...
Hangi motor çeşidi olursa olsun spesifik bir örnek vererek, "Bunlara binenler gerçek motorcular değildir" demek, hayatını o tarz motor üzerinde geçirmiş kişilere biraz hakaret niteliği taşıyor kanımca.
ne kadar kolay insanlara kullandıkları eşyalara göre sıfatlar yapıştırmak...Ye kürküm ye...
Bu kafa shadow'a burjuva oyuncağı diyorsa,birileri çinlilere varoş oyuncağı dediğinde kızmasın.. Ayıptır...
Kontörü olmadığı halde en pahalı telefonu kullanan kafada aynısıdır...Örnekler çoğaltılabilir tabii...
Benim ilk motorum bu işi öğrenmek adına bir çinliydi..bir çoğumuz geçtik bu yollardan...ilk önce başlangıç motoru adı altında düşük cc'li makineler kullandık çoğumuz..
sonrasında bu işi öğrendiğimize kanaat getirdiğimizde...yada kendimize güvenimizi kazandığımızda diyelim...yüksek cc makineler aldık...ve hepimizin gönlünde bir aslan yattı...shadowa burjuva oyuncağı diyen arkadaşında vardır bi aslan mutlaka...Allah kısmet ederde yarın bir gün o motora kavuştuğunda bu yazdıklarına üzülecektir eminim..
Geçen sene bu site bir çok arkadaşımla her hafta sonu gezdim neredeyse...Bir sürü dost kazandım...
Sonra ortadan kayboldum bir süre...Nerdeydin soranların hepsine iş-güç dedim..
Günde 18 saat çalıştım...Uymadan çalıştığım günler oldu...
Ve şimdi shadow'um var...
Yani demem o ki;
Nazar etme n'olur...Çalış seninde olur...![]()
İzmirden dönerken Manisadan sonra Susurluğu kadar osmanlı tokadı gibi yediğim rüzgar beni yolun kenarına doğru savururken yaptığım mücadele keşke altımda böyle bir motor olsaydı dedirtmişti.Hele bir 60 kmlik bir ova var ki Uluabat civarı sanırm.Resmen 45 derece açı ile sola yatık olarak gitmiştim.
hangınıza yetişem hangınıza cevap yazam a yiğitler...ben kuyuya taşı atarım gayrısını siz düşünün...:queen:
Artık hiçbişey yapamazsın. Halk kontrolden çıktı. :queen:
Halk cevap bekliyor hemde alışılagelmiş şekilde inci gibi tane tane herkese ayrı ayrı. Bayram şekeri bekleyen çocuklar gibiler ama her an galeyana gelebilicek kadar da psikopat lar yani uyarim![]()
ama şunu anladım böyle bir makinam olsa 2 adet de kulak tıkacım mutlak olurdu...
ama MEZİT içinde bir tane tıkaç alırdım...:queen:
bu tip makinalarla uzun yol yaptıktan sonra yatağa uzandığında hala kafanın içinden pata pata sesleri gelmeye devam ediyor,çok berbat bir olay ,birkere bende aynı duruma düştüm ,insan beyninin içindeki o sesle uyusunmu yoksa delirsinmi bilemiyor