Cruıser Kullandım Obsesif Kompulsif Bozukluk Yaşıyorum

Ya harbiden tutamadım kendimi, valla da billa da hiçbir art niyetim yok; ama ben bu şairane lafların her kelimesini sabırla okuyup bitirdikten sonra şunu merak etmeden duramadım : Chopper'a bindiğin zaman gökyüzünde çalan rock müziklerden amfilerden gitarlardan siyahlardan beyazlardan çok güzel bahsetmişsin de; o chopper'a binmediğin zamanlarda nasıl hissediyorsun kendini ben bunu merak ediyorum...

Murat arkadaşa sormak lazım bunu...

Mete imzan çok gözümü alıyo..Yoruluyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
chopper en mantıksız, en rahatsız, en konforsuz tarz olabilir kıyaslamalarda. her motor üstünlük sağlayabilir chopper'a. bi insan chopper kullanıyorsa demekki işin içinde hesap kitap mantık yok... kullanmayanların anlamayacağı bi bağ var, duygu var işin içinde! karşılığı olmayan bi sevgi diyebilirim chopper'ıma duyduğum hislere, çünkü ne en ekonomik ulaşımı sağlıyor, ne en konforlusu, ne de en ilgi çekeni...

ilgi peşinde olsaydım, caka satmak isteseydim ss alırdım sanırım
konfor peşinde olsaydım, dağ taş deleyim deseydim enduro olurdu seçimim sanırım
ekonomi, yakıt tüketimi cbf, apache vs...
chopper niye seçtim? işte bunun cevabı yok ;oD

bide sanırım motoruna en bağlı en düşkün en çok sakınanlar chopperciler oluyor?

chopper niye seçtim? işte bunun cevabı yok ;oD

harika bir noktaya değindin...bence bu tarz motorlara aşık olan kişiler makinanın tarihiyle alakalı kendilerini bir serüven içine atıyorlar...yani kapıldıkları his 7 yaşındaki çocuğun BAKUGAN izledikten sonra bakugana ait oyuncakları eline aldığında kendisini o maceranın içinde zannetmeleri gibi birşey...:p yani aslında motosiklet denen şey bu...motosikletin tarihinde bu var...yani 1900 bilmem kaçlardan süre gelen bir gelenek bir çizgi diyelim...bence bu motora aşık değiller...bence o süregelen hikayenin peşindeler...o süregelen heyecanı yaşamak adına seçimleri bu oluyor...

aslında seçilen o tarih...aslında geçmişin verdiği bir iz...amaç ulaşım değil...amaç bir yerden bir yere varmak değil...amaç o yoğun tarihin yoğurduğu bizlere görsel şekilde sunulan kültürel izlerin bıraktığı tercihler...

o motora bindiğimde gözler hep üzerimde oldu...belkide buna aşık oluyor insan...

ama bir vazgeçilmezlik bir tutku üzerine varsayımdır bu tespitlerim...

mete hala konuşuyosun yaaa..
yarın nöbet yok mu senin...
hadi canım...

kar mı yağdı kar mı vardı
düşünceler uzakta,
yolculuk...

kor hayatta çizgilerle
düşünceler iç içe
ilelebet...

gün mü vardı gün mü kaldı
hataların yok mu, vardı.
ilelebet...