Arvasi3' Alıntı:30 senelik bir motor kullanıcısı olarak mazur görmezseniz.birazcık bilgi birazda uzun yol tecrübesi birazda her markanın gerekli test ve sahibi olarak alıp daha sonra memnun kalmayıp satmam dolayısı ile birkaç kelam edeyim.arkadaşlar
mondialden tutun hemen hemen regal hariç bütün makinaları kullandım.benim en çok ilgilendiğim konu makinanın servis ve yedekparça olayı.adamlar makinayı satıyor ama
aması var.sonra seni servisler yolunacak kaz gibi görüyorlar.Ben Jinlunda şunu gördüm.adamlar adam gibi adam.sattıkları malın arkasında.ve müşteriyi bir arkadaş kardeş gibi görüyor.buda bana yetiyor.öyle servisleride adam gibi adam.hepsi benim gözümde bir numara.aksini kimse iddia edemez.selamlar sevgiler.zaman benim ne kadar haklı olduğumu çıkaracak.merak etmeyin.
Bana yazacak birşey kalmamış zaten
Yedekparça temini ve fiyatları konusunu da dikkate almak, hatta birinci sıraya koymak gerekir. Ayrıca bu konuyu yalnızca İstanbul olarak da değerlendirmemek gerekir. Bugün Keeway, Regal Raptor ve Çelik Motor kullanan arkadaşlarımın 15 gün yedek parça beklediği bir gerçek.