keseratar' Alıntı:
servis gibi konuşmuşsun . oylama değil asıl problem servislerin oylamayı bile manüple etmesidir .
evet öyle yazmışım gerçektende. kafa teknik. bundan sonraki mesajlarımda böyle gelir. ama servisle alakam yok. beni aralarına almazlar zaten

müslüme, ferdiye kafam basmaz. manipüle kısmına gelince; firma yetkilisi olsam diğer sitelere kayan kullanıcılarıma anketi hemen haber verirdim. yapmamak hata. bu kesinlikle manipülasyon değil. manipülasyon varolmayan birilerine oy attırmaktır. yada diyelim tek mesajlık kullanıcının tutup millete "alemin kıralı jinlun" yada "palavradan yazma" türü arabesk müdahelelerde bulunması olabilir. olmayadabilir. her neyse.
tork gaz çevrildiğinde arkadan çekiçle vuruluyormuş hissini yaratan kuvvet birimidir. binici gazı çevirdiğinde beygiri değil daha çok tork'u hisseder. dolayısıyla son derece bilimsel bir şekilde 3-5 beygir farkı poponuzla algılamaya çalıştığınızda ortaya çıkan durum pek iç açıcı olmaz. taklitlerine bindiğimiz harleyde tork var. gazı çevirdiğinde race'çilerin zannetiği gibi gezi motoru sakinliğinde değil eşşek tepmiş hissiyle kalkar ve vites araları uzundur.
arkadaşlar benim sevdiğim makinenin herşeyi diğerinden üstündür. olmalıdır! şeklinde yazan veletleri arıyorsanız. bilgisayar sitelerinde babalarının malı gibi cep telefonu markalarını yarıştıran veletleri aramasanızda bulabilirsiniz. malum bir markaya laf edin anlınızı diyelim terbiyeli şekilde karışlarlar. çok beyenip övebilirsiniz. fakat kusuru değil daha az iyi bir yanı söylenince futbol takımı tezahüratı yapmaya gerek yok.
pekiala ben de kendime dürüst olayım; millet şu an bir çinli cruiser almak istiyorsanız gidin yeni model regal alın. eski modeli daha az cruiser a benziyor ve daha çelimsiz duruyor. fakat bekleyecek vaktiniz varsa yeni model jinlunlar gelince karşılaştırıp öyle alın. ben olsam şu an piyasadaki modellerden sadece yeni regal i tercih ederdim. fakat bir önceki mesajımda yazdığım nedenlerle 2005 regaldense gider yine aynı makineyi alırım.