crown 150

Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
12
arkadaşlar ben yeni motor aldım ancak kontakla çalışmıyor.sadece ayakla çalışıyor.kontak basıyor ama çalışmıyor ne yapmalıyım?(ikinci el aldım)

aldığım motor crown 150 biri bana yardımcı olursa çok memnun olurum.
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
12
selamlar motoru aldık sorunlar başladı.dün motora binerken gene bozuldu.motora gaz veriyorum zincir dönüyor ama motor gitmiyor sorun ne dir nasıl yaptıracağım.hergün böyle sorunlar yaşayacakmıyız bu motorla?

bana bu arıza ne kadara mal olur?ve bu arıza sürekli tekrar edermi?tekrar edecekse biz bu motorla nasıl yol gideriz?
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Şub 2009
Mesajlar
12
fotoğraf koy demişsiniz ama doşarıdan görünen bir durum yok.zincir dönüyor ama tekerleği döndürmüyor?birisi sapmalar kırılmıştır diyor doğrumudur?
 
Katılım
7 Ağu 2007
Mesajlar
2,758
bence arka göbek komple deişmeli, teknik bilgiler bölümünde daha iyi yardımcı olabilecek arkadaşlar var orada konusunu aç
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst