Cross kaskı

Sizce scooter'a cross kaskı çokmu abes olur yoksa normal dururmu fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ?

adı üzerinde scooter yani cross luk bir yanı yok bence ya yarım kask yada güzel bir motosiklet kaskı daha uygun olur
n52m.jpg

Hocam neden güzel olmasın.Dikkat edersen altın elbiseli adam bile bir bölümde sanırım harley tanıtırken kross kask kullanıyordu.Olabilir benimde aklıma daha önceden gelmişti bu fikir.Ayrıca scooterla yüksek hızlara çıkmayacagın için rüzgar fazla etkilemezde ama vizörü olan bir model seçmelisin.Gözlükle her ne kadar daha güzel olsa da , vizör olması daha iyi bir ışıkta beklerken açıp durmak varken,bir şeye bakacağında bir saniyeliğine açıp çıkartmak varken vizörü,Gözlük baya zahmetli kalıyor.

olur tabi de şimdi scooter'dan scooter'a da fark var tabi,şahsen ben cb125e ile takıyorum gözlüğüyle birlikte,artçının tutunduğu demiri ve egzozun üstündeki o inanılmaz iğrençlikteki demir parçasını(lafta egzozun soğumasını sağlayan parça) çıkarttım motorda da son derece sportif bi görüntü oldu

spor görünümlü çok scooter var takanlarda çok yani hemde hoş duruyor.ben Allahın izniyle bws 100 alırsam cross kaskı almayı düşünüyorumda o yüzden açtım başlığı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

çok doğru diyosun abi görünüş bakımından gözlüklü daha güzel duruyor ama dediğin gözlüğün zahmetide var

bence kesinlikle garip kaçar. her motorun kendi tarzı var. ötekileri çok güzel durmuyo gibi. Bence eğer yeni kask alacaksan çeneden açılır kask al. scootera en iyi giden o. Yok elinde cros kask varsa o zaman başka. yenisine gerek yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence kesinlikle garip kaçar. her motorun kendi tarzı var. ötekileri çok güzel durmuyo gibi. Bence eğer yeni kask alacaksan çeneden açılır kask al. scootera en iyi giden o. Yok elinde cros kask varsa o zaman başka. yenisine gerek yok.

Ben kullanıyorum, pekala oluyor bu sıcakta püfür püfür:)

oldukca uzun süre cros kaskımı scoterde kullandım yadırgayan olmadı. artık cbf imle kullanıyorum yadırgayan olurmu bilemem.

aslında hoş duruyor spor görünümlü scooterlara , yadırgayan niye olsunki diye düşünüyorum ?

Bende ls2 magnum var.. lanet olsun diyorum simdiki aklim olsa ya full cross yada normal kapalilardan alirdim.. 1.5 kg kafada tasiyorum.. 50km yi gectikten sonra gereksiz bir ruzgar direnci.. bu arada sadece yaptiginiz hiza gore dusunmeyin arkadaslar.. ruzgarli havada birde ruzgara karsi gidiyorsaniz yarim saat sonra boynu agriyor insanin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar