cross alıcam yardım bekliyorum lütfen!

tabi ya alırsam haberdar ederim ama bakalım o kadar parayı toplayabilcek miyim zaten sıfır almak istememin bi sebebi de taksit avantajı olmasıydı bakalım yaw araştırmalarım devam ediyor!!

bende offroad aramaktayım, bunların bir de tarfiğe çıkış izni sorunu var galiba.
honda crf450 nin yok mesela bildiğim kadarıyla, kawasaki ve yamaha yı öğrenemedim, ne öğrenirsen benle de paylaş emi :)

honda nın eski cr ve yeni crf serilerinin trafik çıkışı yok.Bunlar pist motoları.yamahanın yz serisi gibi.kawasaki nin kx serisi ktm nin exc vs çoğu modeli böyledir.Günlük kullanıma müsait değiller.Motosikletin trafiğe çıkartılabilmesi için plakalığı aynaları farı sinyalleri stop lambası olması gerekir..

Honda XR 600 CC

Sevgili Arkadasim ben yurdisinda yasiyorum sizin gibi bende cok seviyordum cros motoru turkiyeye getirdim Yanliz turkiyeye getiriken gumruk odemedim yani kacak getirdim dolaysi ile hic zamanim olda palka almak icin plakasi yok istersen san verebilirim sadece Aldigim masrafi odersen alabilrisin 950euro 200 eurada vesaire odedim toplam 1000 euro ya size verebilirim motor cok temiz dogumtarihi sanirim 96 olsa gerek email yazarsan [email protected]

bi goreyim motoru mumkunse ama gumrukten kaçak girdiği için plaka alınca sorun olur mu ona takmak istersem ??? bi de 96 modele o kadar para çok değil mi yaff:)

xt 4 zamanlı tepkisiz bi motor.. kesinlikle cross olacak bi motor değil.. güzel diyen arkadaşların gerekçeleri nedir merak ettim... alacaksan mutlaka 2 zamanlı olsun. kawasaki kmx 125 şidetle önerilir

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkurler ama ben cross almaktan şu andan itibaren vazgeçmiş bulunmaktayım... alcağım yeni motor cross la hiç alakası olmayan racing tarzı spor bir motor ve çok hoşuma gittiği için alıyorum...
bu aleti almama rağmen içimde hala honda xr600 ve crf250 çarpıyor olacak neyse ..
hangi motoru alacağımı az çok anlamışsınızdır yaklaşık 3000ytl bi bütçem var alabilceğim motor da belli :)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
kanuni 125 cc chetah al bence kartal bayisinde her rengi de var bildiğim kadarı ile de liste fiyatının altında alırısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar