cross alıcam yardım bekliyorum lütfen!

arkadaşlar siteyi yeni buldum kendime güzel bi cross almak istiyorum ilk hedefim honda crf70f dir :) eğer alamazsam onun tarzında bir motor düşünüyorum bi de asya motorun as200gy sine baktım aynalı seleli falan alsam sokerim onları galiba... arkadaşlar sizlerden istediğim elinde resim olan varsa fiyatıyla beraber bana link yollayabilir misiniz? ya da en azından bilgi cross un iyileri ve max 3 milyar verebilirim!!!

ya güzel de bu konu altında paso zealsun dan bahsetmişler zealsun alcaksam racing tarzı alırım :) demek istediğim gorunumu hoş honda gibi bir cross ve max 3000ytl yardımın için saol yine de!

cüssene ve kesene(5500YTL civarında) uygunmu bilemem ama yamaha xt125R almanı öneririm ;)

bencede cok guzel bir makina saat gibi çalışıyor...

boy

Yamaha XT 125R veya XT 125X almanı tavsiye ederim. Mükemmel güzel bir motor.

ben sana veriyim asya motordan 200cc motor yeni aldım 1,5 ay oldu 1200 km rede sıfır fiyatı 2650 ytl ben sana veriyim 2350 ytl pazarlıksız.motora bakmak istersen asyamotor.com adresinden bakabilirsin.masrafları ile birlikte sana 2550 ytl ye gelir.ben ertugrul uzun bana cepten ulaşabilirsin 05554886897 [email protected] [email protected]. bahcelievlerde oturuyorum.istanbul

satmak istememin nedeni cros tipi motordan vazgeçmek istemem.

Son düzenleme:
arkadaşım yaşını bilmiyorum ama crf70 in boyutları küçüktür.Ayrıca o ayna-sinyal-plakalık ssökme fantazilerini yaparsan trafiğe çıkamassın.Ama anladığım kadarıyla gerçekten cross yapabileceğin bir araç arıyorsun.Benim arayışımda o yönde ama ben 2 zamanlı eski modellerle bozdum kafayı.dt125-kmx125(fireblade_07 olsaydı..;)ts125-185..bunlarla trafiğe çıkalabilir.bütçenide hiç aşmazlar.2 zamanlı hakkında bilgi uzun sürer eğer ilgilini çekerse forumlarda iyice araştırmanı tavsiye ederm.Dumanlı dumanlı oyy bizimm egsoooooz.Fasla yaaağğ kooysam vandaldııır deerleer.

Sen harbi cross yapma peşindesin anlaşılan. Aynasız trafiğe çıkamazsın. İsteğini karşılayacak crosslar 2 zamanlı. Sana güzel bir tavsiye eski Kara Kartalım Yamaha DT-R 125 .

Bu arada Slwer'de cross aaştırıyor onunlada bağlantıya geç birbirinize yardımcı olursunuz.

kendine iyi bak.

Yamaha XT 125R veya XT 125X nerede bulabilirim istanbul,ankara,konyada?
bayi veya sayfasi olan varmi?

çok sağolun beyler yardımlarınız için boyumu ve cussemi sormuşsunuz 1.80 boy var:) honda küçük kaçabilir ama aradığım tarz onun gibi birşey bakalım ya arkadaşlar bu yamaha ya da onerdiğiniz motorların bi fiyatlarını ya da gorebileceğim linklerini de verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler ( bu arada verebilceğim max para 3 milyar civarı:)

bi de bu zongshen 200gya nın fiyatını bilen ayrıca kırmızısının linkini bulabilen varsa çok şey istiyorum biliyorum ama artık istiyorum bi motorum olsun özgür olayım yahu !!!

Son düzenleme:
honda küçük derken baya küçük yani çıkar bakim onu kafadan.heh oldu.Yamaha da durumlar şöyle:XT 125 R----5,800ytl
XT 125 X--->6,200ytl (bi tanesi supermoto sanırım 6200 olandı.asfalt lastikleri var yani)
Bu motorları hangi akla hizmet övüyor arkadaşlar anlamıyorum.Üzerlerinde standart ybr 125 motoru var.
Bi aralar bi skyteam fırtınası estiriyolardı felaket söndü oda bi anda.Bu çin motorlarının hepside sönecek bence zamanla.Sende biraz arama butonundan forumu kurcala bi zahmet bu kadar hazırcı olma ama dimi:wiinkk:

gnusher sana guveniyorum ve hondayı siliyorum kafamdan şu aralar baya bi final maratonum var boyle ya geç saatlerde giriyorum ya da hiç giremiyorum o yuzden arayamıyorum amaç zaten aramak değil hani bildiğiniz motorlar varsa bu aradığım ozelliklere sahip onların isimlerini soylemeniz yeter sen yamaha ları da beğenmemişsin.. senin tavsiyelerini de duymak isterim açıkçası madem çin motorlarına bu kadar terssin :p honda sahibi olmak da kolay değil ayrıca o kadar param yok yeteni de bana olmuyomuş :) yine de sağol

şimdi kafama zongshen 200gy asya motorun 200gy si takıldı ama cidden aradığım ozellikler yok yahu ama hiç olmazsa bunlardan birini almayı düşünüyorum!!offf beee!! bi de ben bunlardan biriyle tekirdağ-istanbul ve ankara-istanbul arası gidebilirmiyim yaz mevsiminde tabi :)

Son düzenleme:
zongshen kırmızı eski versiyonu var.yeni versiyon almanı tavsiye ederim bizde mavisi var.vibrasyon sorunu yok.istediğin her yere gidersin.fiyatı anahtar teslim 3.000 ytl.servis ve parça sıkıntında olmaz

bende de yenı model zonghsen 200 gy a var. cok memnunum 1200 km deyim. hiç bir problem olmadı. Ba ve git. en ufak bir vidası dahı düşmedi. Çünkü vibrasyon sistemi var. Ve titreşim neredeyse yok gibi...

yaghs' Alıntı:
gnusher sana guveniyorum ve hondayı siliyorum kafamdan şu aralar baya bi final maratonum var boyle ya geç saatlerde giriyorum ya da hiç giremiyorum o yuzden arayamıyorum amaç zaten aramak değil hani bildiğiniz motorlar varsa bu aradığım ozelliklere sahip onların isimlerini soylemeniz yeter sen yamaha ları da beğenmemişsin.. senin tavsiyelerini de duymak isterim açıkçası madem çin motorlarına bu kadar terssin :p honda sahibi olmak da kolay değil ayrıca o kadar param yok yeteni de bana olmuyomuş :) yine de sağol

şimdi kafama zongshen 200gy asya motorun 200gy si takıldı ama cidden aradığım ozellikler yok yahu ama hiç olmazsa bunlardan birini almayı düşünüyorum!!offf beee!! bi de ben bunlardan biriyle tekirdağ-istanbul ve ankara-istanbul arası gidebilirmiyim yaz mevsiminde tabi :)
Honda CRF 70F'i eminim yakından görmemişsindir.Eğer görmüş olsaydın bu modeli seçeneklerin arasına dahil bile etmezdin.Yakından görmeyi bırak,sanırım teknik özelliklerini de hiç incelemedin.Kaç kilosun bilmiyorum ama 1.80 boya,4,9 beygir olmaz.Tabi sadece apartmanın bahçesinde binerim demiyorsan.
Eğer aradığın gerçek anlamda cross bir makinaysa burada yazılan modellerin hiçbirisi cross değildir.Hiçbirisi arazide seni tamin etmez.Sadece off-road kullanıma uygun makinalardır.2 zamanlı 125 cc'lik makinalar hakkında ise şunları söyleyebilirm,bu makinalar genelde arazide kullanıldıklarından,2-zamanlı olmalarından dolayı güçlerini 4-zamanlılara göre daha yüksek devirlerde vermelerinden dolayı,2.el temiz bir 2-zamanlı motor bulman imkansıza yakındır.Bu tarz bir motor alınca da çok masraf etmen gerekir.Asya'nın modelinden bahsetmişsin ama zaten Çinlilerin modellerinin hepsi birbirinin aynısıdır.Bunlar hakkında genel konuşabilirim;sıfır bu tarz bir motor alsan bile malesef pek dayanıklı motorlar değiller.Özellikle arazi de sık sık kullanırım diyorsan kuvvetle muhtemeldir sana sorun çıkarmaları.Yamaha'nın Xt 125 serisine gelince ise sıfırlarının fiyatları oldukça yüksek,bu da ikinci eline de yansıyor.Bu modelde malesef parasını hak eden bir motor değil.
Bence burada senin yapabileceğin en mantıklı seçim ikinci el temiz br XL200 almaktır.2004 model ini 3000 YTL'ye bulabilirsin.Xl200 alırsan eğer,kullanmaya başladıkça ne kadar doğru bir seçim yaptığının farkına varacaksın.
Eğer ki maddi durumun yeterli olsaydı sana şu modelleri önerebilirdim;
-Husaberg FE 450
-Honda CRF 450X
-Kawasaki KX450F
Yalnız belirtmeden geçemem.Yukarıdaki yazmış olduğum modelleri kullanabilmek için uzun süreli bir off-road tecrübesine sahip olmak gerekiyor.
Son bir anekdot olarak,kesinlikle çok iyi araştırma yapmadan motosiklet alma.Forumları oku,motosiklet kullanıcılarıla konuş,tabi hayatında off-road motor kullanmamışlarla konuşmana gerek yok,insanların seni yanlış yönlendirmesine izin verme,alacağın motosikletin piyasasını çok iyi araştır.Zaten bir çok yazı okuyup,kullanıcışarı dinleyince en mantıklı olacak seçimi kendi kendine yapabilecek duruma geleceksin.

uzun yol da yapmak istiyorsan xl200.BEnim bahsettiğim araçların problemli olabilme ihtimali yüksek.temizine kasmak lazım.Sonra sorunlu bi araç çıkar bana beddua etmeni istemem:p (benBelki denk gelirse xt350 ve türevlerinden de alabilirim).Bu segmentte makul fiyatlı kaliteli tek araç honda xl200 bildiğim kadarıyla.Acele etmemeye çalış bencede ne kadar zor olsada.Ama çokta kasmamak lazım sonra alamassın bi türlü.Ne diyim kolay gelsin.Aradığın aracı bulursun umarım.Alırsan bizi haberdar edersin dimi:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar