Ben de artık bazı işlerden vaz geçiyorum gibi. 250cc tek silindir teknolojisiz sınıfındaki neredeyse en güçsüz sayılabilecek bir motora sırf blok kalitesi yüzünden 385bin TL vermek beni aşırı rahatsız ediyor. Ben de yaza doğru crf rally düşünüyordum ama bu gidişle üstüne biraz daha koyup araba alacağım gibi. Motosiklet piyasasından inanılmaz sıkıldım. Ulan zaten epi topu kaç km biniyoruz ki bunun arızasını ayrı parçasını ayrı fiyatını ayrı bakımı ayrı dert edeyim. Hayır o kadar erişilemez oldu ki motosikletler, uzak doğuya öyle vergiler uyguluyorlar ki 385bin ne a*k.
Ben de bu sinirle motosiklet işine bir süre ara verme niyetindeyim. Araba alıp değer kaybetti mi, parçası var mı, kaç km daha gider, bakımı kaç para tutar gibi aptal sorulardan uzaklaşmak istiyorum. Motosiklet sürmek evet inanılmaz güzel ama tek silindir bir motorun asla o parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Cf konusunda da patlamaya hazır bomba. O kadar 650mt övdüler er6 bloğu var diye bir abim gitti aldı 10 binde subay çaktı. Ne diyeyim ki iki ucu b*klu değnek.
Neyse ben sanayi edition usta vision bi e36 bakayım.