CF motonunda zaten son sahibi oluyorsunMotor belki güzel olabilir
Ama son sahibi olursun
Şekilci çok. Benim bir kampanya önerim var yetkililere, motor alana yağ soğutucusu hediye etseler peynir ekmek gibi satarlar benceCF motonunda zaten son sahibi oluyorsun
Şu aklıma geldi, ben yaklaşık 2 sene kadar Cforce-625 ATV'sini kullandım CFmoto'nun. Bakımları zamanında yaptım diye hatırlıyorum, ve makinayı hiç zorlamamıştım. En ufak bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum bu makinada, saat gibiydi.
Hani sanki bu CFmoto "Çinli'nin iyisi" gibi bir şey galiba.
2 tür çinli var çinde de türkiyede de avrupada da abdde de cfmoto cfmoto motorlar aynı motorlarŞu aklıma geldi, ben yaklaşık 2 sene kadar Cforce-625 ATV'sini kullandım CFmoto'nun. Bakımları zamanında yaptım diye hatırlıyorum, ve makinayı hiç zorlamamıştım. En ufak bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum bu makinada, saat gibiydi.
Hani sanki bu CFmoto "Çinli'nin iyisi" gibi bir şey galiba.
V-Strom tabikide.360 buna vereceğime 385'e CRF alırım zaten? 385 CRF'ye vereceğime de neler neler alırım ama şimdi uzun bi liste olur![]()
Cf moto senelerdir piyasada TR de her yıl yüzlerce model satan firmaCF motonunda zaten son sahibi oluyorsun
Onu 385 bin lira verip Crf 250 alanlara sormak lazımarkadaşlar cücük kadar motorlara bu paralar verilmez siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz ?
benim arkadaşım 2024 te 0 km ktm 390 adv alacaktı ona dedim ki yapma etme o paraya öküz alırız ( crf 1000L afrika) beni dinledi gitti 40000 km de afrika aldı adam gibi motor bindi
şu 250 cc tek silindir motorlar 150000 den fazla etmez çin malı 75000
80 kilonun üstüne çıktım çıkalı benim CRF 250'ler 2 silindirli oldu.arkadaşlar cücük kadar motorlara bu paralar verilmez siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz ?
benim arkadaşım 2024 te 0 km ktm 390 adv alacaktı ona dedim ki yapma etme o paraya öküz alırız ( crf 1000L afrika) beni dinledi gitti 40000 km de afrika aldı adam gibi motor bindi
şu 250 cc tek silindir motorlar 150000 den fazla etmez çin malı 75000
Crf nin 450 cc versiyonu olsa alınabilir. 250 nin güçsüz kalacağını düşünüyorum artçılı kullanım için.
Neden binilmez?Bu tarz motosikletlere artcılı binilmez ki.
Neden binilmez?
Olamaz. Öyle olsaydı artçı koltuğu olmazdı.Bu tarz motosikletlerin genellikle arazide hoplamayıp zıplamak için olduğundan olabilir mi?
o gördüğün bölüm artçı için değil sürücü öne arkaya hareket etsin kaba eti ağrımasın diyeOlamaz. Öyle olsaydı artçı koltuğu olmazdı.
Crf de artçı pegi var mı?o gördüğün bölüm artçı için değil sürücü öne arkaya hareket etsin kaba eti ağrımasın diye![]()