Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Cf moto 250 Dual, Crf 250 ye rakip olabilir mi?

• Evet

Oy: 10 35.7%
  • Hayır

Oy: 18 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
Motosikleti
Suzuki Inazuma
o gördüğün bölüm artçı için değil sürücü öne arkaya hareket etsin kaba eti ağrımasın diye:LOL:
Abi oyle diyosun da Türk milleti isterse yapar. 50cc mondial revival'e 3 kisi oturuyordu geçen çarşıda. Ben kimseyle o kadar yakın münasebette olmak istemem o ayrı :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
CRF-250 biniciyi zor taşıyor, kuyruk şasisi de çok sağlam sayılmaz, oraya sadece sosis çanta falan bir şey koyun yolcu almayın, sonra mazallah bir çukura tümseğe denk gelince kuyruk şasiyi elinize alıverirsiniz. 94kg olduğum güzel zamanlarda bile üzerine oturduğumda komple çöken bir arka amortisöre sahip bir motosikletten bahsediyoruz burada. Amortisörü düzeltseniz de şasi dayanmaz. Velhasıl kelâm; CRF-250L tek kişilik bir motosiklet kesinlikle...

Gemini'ye sordum böyle dedi:
Genel olarak Honda CRF 250 ve 300 serilerinin alt şasileri (subframe), normal kullanımda oldukça dayanıklıdır. Ancak, özellikle eski CRF 250L modellerinde aşırı yükleme ve sert düşüşler sırasında bazı zayıf noktalar rapor edilmiştir.
Aşağıda modellere göre temel farklar ve dikkat edilmesi gereken noktalar yer almaktadır:

CRF 250 Serisi (L ve Rally)
  • Aşırı Yükleme Hassasiyeti: Arka çamurluk bölgesine koltuk sınırını aşacak şekilde çok ağır yük (33 lbs / 15 kg üzeri) yüklemek, özellikle uzun süreli sarsıntılı sürüşlerde kaynak noktalarında çatlamalara neden olabilir.
  • Ünlü Vakalar: Gezgin Itchy Boots gibi isimlerin ağır yükle uzun mesafe katettikten sonra alt şasilerinin kırılması, bu konudaki farkındalığı artırmıştır.
  • Modifikasyon İhtiyacı: Ağır kamp ekipmanlarıyla dünya turu planlayan kullanıcılar, genellikle alt şasiyi kaynakla güçlendirmeyi veya yükü daha öne dağıtan çanta sistemlerini tercih eder.

Şu da bir olay örneği:

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
V-Strom 800 DE
Crfye rakipten ziyade durduğu yerde yanan motorlara alternatif olur. Yakışıklı da

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hortlatayim konuyu: fuarda buna baktim. Sonra diger çin kokenli motosikletlere de baktim. Malzeme kalitesi diger cinlilere gore iyiydi. Avrupa ve caponlarla kiyaslamiyom, onlardan bir miktar geride isciligi.
Motorunda vbsinde sorun cikar mi bilemem ama ustune oturup deneme, az biraz sagini solunu kurcalama sonucu kotu bisey olmadigina kanaat getirdim😂 fiyati 150bin bandinda olsa bence cok satar.
Sadece kafama bisey takildi: abs var mi bunda🙄

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hortlatayim konuyu: fuarda buna baktim. Sonra diger çin kokenli motosikletlere de baktim. Malzeme kalitesi diger cinlilere gore iyiydi. Avrupa ve caponlarla kiyaslamiyom, onlardan bir miktar geride isciligi.
Motorunda vbsinde sorun cikar mi bilemem ama ustune oturup deneme, az biraz sagini solunu kurcalama sonucu kotu bisey olmadigina kanaat getirdim😂 fiyati 150bin bandinda olsa bence cok satar.
Sadece kafama bisey takildi: abs var mi bunda🙄
fiyatı 175 vade farksız 9 taksit yapıyorlar
abs var kapanabiliyordur

crfye rakip değil de x pulseun yuki victorun falan yerini alacak gibi

Motosikleti
Dominar 250
Yalnız Çinlilerin kısa sürede bu kadar gelişmesi inanılmaz bir şey, çok etkileyici.

Türkiye'de kullanıcıların marka fanatizmi var, elini sürmediği motora laf etmeyi pek sever bizim millet başkasının kötü tecrübesinden yola çıkarak. Ben pek kaale almıyorum, gerçek kullanıcı verilerine bakıyorum. Buradan yola çıkınca bence de henüz Çinli motorlara bu denli paralar saçmamak gerekiyor. Arızalansa ustası yok, ustasını bulsan parçası yok, parçasını bulsan servis ve garanti işleyişi sıkıntılı. Sırf bu yüzden gidip Bajaj aldım mesela. En azından bi muhattabınız var. Evet çok eskidi teknolojisi, getirdikleri yeniliklerin çoğu da 10 yıl öncesinin teknolojisi belki ama gene de güven veriyor.

Geldikleri hızı ve başka alanlardaki gelişimlerinden dolayı 5-10 sene içinde Çinlilerin Japonları tokatlayacağını düşünüyorum ben. Servis, yedek parça vs konular da adamları değil, bizim ülkeyi ilgilendiriyor. Adam gibi yatırım alıp, fiyat politikasını korursa bence ülkede Japon kullanan kalmaz.

Cf Moto 650 Mt sahibi oldum, eskide kalmış bir motor artık ama hem sıfır sorun, hem parça kalitesi hem de perfonmans açısından tatmin edici bir motordu mesela ki avrupa fb gruplarından mt450'yi öve öve bitiremiyor adamlar ve gördüğüm kadarıyla kimi ülkelerde servis sorunu da yok, adamlar altyapı yatırımını yapmış öyle sokmuş ülkeye.

He keza Voge ve QJ de etkileyici motorlar getiriyorlar. Arkadaşın Benelli Trk702 modelini kullandım, parasına göre şahane motordu misal. İnegöl'de yapılan moto festivalinde Zontes kullandım, o da şahaneydi.

Bilemiyorum altan.

F54

Yalnız Çinlilerin kısa sürede bu kadar gelişmesi inanılmaz bir şey, çok etkileyici.

Türkiye'de kullanıcıların marka fanatizmi var,

Çinli motorlara bu denli paralar saçmamak gerekiyor. Arızalansa ustası yok, ustasını bulsan parçası yok, parçasını bulsan servis ve garanti işleyişi sıkıntılı.
işte bu alttaki sebeblerden dolayı millet gidip bilindik marka motor alıyor senin gibilerde marka fanatiği diyor
yani adamın biri çinli 900 cc motor aldım ilk 5000km başıma gelenler giye video çekmiş sosyal medya ya koymuş
japon ve avrupala motorlarda bazı sorunlu modeller var ama sorunsuzlar daha fazla
ben neden gidip çuvalla para verip servis yedek parça lazım olursa pisikletçi bozma servislerle uğraşayım? sinir stres sahibi olayım

Motosikleti
D400
fiyat dışında hiçbir rakipliği yok.

allahın çöpünü crf gibi kendını kanıtlamış motorla mı kıyaslıyorsunuz =)

Ged

Motosikleti
fiyat dışında hiçbir rakipliği yok.

allahın çöpünü crf gibi kendını kanıtlamış motorla mı kıyaslıyorsunuz =)
Ben kiyaslamiyom ama baslik boyle napiim🤷🏻‍♂️
Dedigim gibi fuarda inceledigim kadari ile diger cinlilerden daha kaliteli duruyor ama yola cikinca nolur bilemem.
Yuki victor 128bin, mondial xtreme 100bin, hero xpulse 174bin. Iscilik ve malzeme kalitesi ilk ikisinden yukarida, hero ile benzer anladigim kadari ile. Zaten fiyatlar da oyle gosteriyor.
Lansmanda 176bin tlde satmaya calisirlar, bir kac ay sonra diger modellerde yaptiklari gibi hayvani kampanya yapabilirler. Gorecegiz🙄

Motosikleti
D400
Ben kiyaslamiyom ama baslik boyle napiim🤷🏻‍♂️
Dedigim gibi fuarda inceledigim kadari ile diger cinlilerden daha kaliteli duruyor ama yola cikinca nolur bilemem.
Yuki victor 128bin, mondial xtreme 100bin, hero xpulse 174bin. Iscilik ve malzeme kalitesi ilk ikisinden yukarida, hero ile benzer anladigim kadari ile. Zaten fiyatlar da oyle gosteriyor.
Lansmanda 176bin tlde satmaya calisirlar, bir kac ay sonra diger modellerde yaptiklari gibi hayvani kampanya yapabilirler. Gorecegiz🙄

yok sana değildi yazdıgım konu sahıbıneydı aslında :D

fiyat olarak bir yorumum yok, çinlilerin yarı yarıya olması gerek zaten ama artık bu motosıklet youtuberları falan ne kadar para alıyorsa ınsanlara sureklı çinli öve öve algı oluşturdu.

Ged

Motosikleti
yok sana değildi yazdıgım konu sahıbıneydı aslında :D

fiyat olarak bir yorumum yok, çinlilerin yarı yarıya olması gerek zaten ama artık bu motosıklet youtuberları falan ne kadar para alıyorsa ınsanlara sureklı çinli öve öve algı oluşturdu.
Ohooo, konu sahibi ucali cok oldu yaw.
Yine fuardan gordugum kadari ile soyleyecehim; cf moto, voge, qj diger cinlilere gore daha kaliteli gorunuyor. Yalniz tasarim olarak ozellikle qjin cok yolu var, o depolar ne ya, deve horgucu daha estetik😂
Bazi vloggerlar para ile ovuyor ama sanco biraz daha farkli gibi. Kismen de hak veriyorum. Buradaki cogu kisinin tevellutu yetmez ama eskiden japon mali icin "taklit, ucuz, cabuk bozulan" urun algisi vardi. Cinliler de yavas yavas kaliteyi cozerler ve duzgun distributor kullanirlarsa, ileride neden onlarin da motosikletleri kaliteli urunler olmasin

Model henüz satışa sunulmadan eleştirilmeye başlanmış, önce bi satılsın, denensin, karşılaştırılsın ondan sonra yorumlarınızı yapın, ayrıca gayet de rakip olabilir crf 250 ye, ha onun kadar sorunsuz ve dayanıklı olur mu , pek zannetmem ama çöp olacağını da hiç zannetmiyorum

Motosikleti
Dominar 250
işte bu alttaki sebeblerden dolayı millet gidip bilindik marka motor alıyor senin gibilerde marka fanatiği diyor
yani adamın biri çinli 900 cc motor aldım ilk 5000km başıma gelenler giye video çekmiş sosyal medya ya koymuş
japon ve avrupala motorlarda bazı sorunlu modeller var ama sorunsuzlar daha fazla
ben neden gidip çuvalla para verip servis yedek parça lazım olursa pisikletçi bozma servislerle uğraşayım? sinir stres sahibi olayım
Tekrar okuyun bence kime "marka fanatiği" demişim net anlaşılıyor bence ama... :)

"elini sürmediği motora laf etmeyi pek sever bizim millet başkasının kötü tecrübesinden yola çıkarak"

Ben Çinlilere önyargılı olup, alacak durumu olup, gidip Yamaha alan adama laf mı etmişim? Sanırım yazının o kısmını okuyup trigerlendiniz. :D Yazının devamında neden Çinli almayacağımı da söylemişim zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar