Tekrardan aranızdayım kardeşlerim.Hepinize teşekkür ederim.En son mesaj yazdığım gün acele çıkmam gerekti ve bişey yazamadım pek.Olayın gelişimi şöyle oldu:
4 arkadaş dükkanı kapattık;arkadaşlarımızı evlerine bırakıp dağıldık.En son ben motorla otoparkıma dönüp motoru bırakıcam.(Otopark ve evimin arası 200 metre yoktur belki.)Anayoldan gidiorum ve yol bomboş,kimseler yok.Otoparka döneceğim sokağa 100 metre kala bir sokak daha var (Tali yol);ordan bir arbanın burnunu uzattığını gördüm,sellektör yapıp kornaya bastım ve hafif fren yaptım.Arka sallamaya başlayınca freni bıraktım,yavaş yavaş iki freni de pompaladım.Araç çıkmasa bile kendimin güvenle geçebileceği kadar yavaşlamaya çalıştım ama aracın beni göre göre yola 2.çıkış hamlesini yapmasını görünce bidaha frene abandım.Bu sırada ben 2 şeritli gidiş yolumun sol şeridindeyim,ve tam benim fren yapmamla birlikte arabanın 3. hamlesi önüme (yani sağ şeride girebileceği halde sol şeride girmesi) direksiyon kırmak oldu ve ben de frene abanınca arabaya sol ön kapıdan,motorun sağ tarafı denk gelicek şekilde çarpmışım ve gidiş yönümde arabanın üzerinden fırlayıp en az 8-10 metre (yerel gazete haberine göre 50 metre) sürüklendim.Sanırım araba ve motor arasında sağ bacağım kaldı hasar gördü.Tesadüfün böylesi diyeceksiniz ki;her zaman taktığım(aldığım günden beri) dizlik ve eldivenlerimi takmamıştım.Yere düştükten sonra nefes alamadım ve bi gayretle ÇIKARMAMAM GEREKEN kaskımı çıkarıp attım.
Kısa sürede trafik ekipleri ve ambulans geldi,şok halindeydim sanırım.Sağ bacağımdaki ağrı,bacağımın koptuğu hissini veriyordu ve ben yüzüstü yattığım için kafamı çevirip bakamıyordum.Hareket edemiyordum.Sonra sağ el işaret parmağımın kıpırdamadığını hissettim,baktığımda parmağımın kandan gözükmediğini gördüm.Ambulans geldikten sonra ilk parmağıma pamsuman yaptı,hemen hastaneye gidildi,bi iğne yaptılar (Sanırım sakinleştirici),röntgenlerim çekildi...Sabaha karşı emniyete götürüp ifademi aldılar.Eve bıraktılar.Ertesi gün ayağa kalkamayacak kadar ağrıdığı hissettim bacağımın.İlaçları kullanıyorum hala.
Çıkaracağımız derslerden birisi gerçekten de;15-20 metre bile motorun üzerinde yol alacaksak;KESİNLİKLE her türlü korumamızı takalım.Korumalı montum olmasa,sağ kol ve gövdemde de yüzülmeler olacaktı.Montun üzerinde hafif yırtıklar oluştu.Kaskım olmasaydı yüzümün sol tarafı kesinlikle yara bere içinde olacaktı (çünkü kaskın halini yeni gördüm ve sağ tarafı çizikler içinde).
Hepinize ilginizden,iyi dileklerinizden,temennilerinizden,dualarınızdan...dolayı ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Bu arada unutmadan;karşı taraf 8de 8 suçlu bulundu.Motorumu otoparka çekmişlerdi,bugün çıkarıp servise bıraktım.Karşı tarafın sigortasından exper gelip bakacakmış.
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: