crazy_devil 04.05.2006 akşamı kaza yaptı durumu iyi

Denizli MT'nin göz bebeği crazy_devil (serdar) 04.05.2006 saat 01:30 da bir arabanın yoluna ani çıkması sonucu kaza yaptı. Neyseki kazayı ucuz atlatmış denebilicek kadar küçük yaralarla atlatmış. Kedisine burdan çoooooook çooookkk geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. crazy_devil dostum biran önce iyileşirsin ve aramıza geri dönersin inş.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bir an önce tekrar eski sağlığına kavuşur inşallah.

Çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin, nedir bu ani çıkmalardan çektiğimiz, insan bir durur bakar ya bir can varmı ortada diye, benki kurbağa bile çıksa önüme yol değiştiren adamım, can yakmaya ne hakları var :pale:

Geçmiş olsun Serdar,..İnşallah önemli birşeyin yoktur arkadaşım..acil şifalar di
liyorum..:rendeer:

dostum inşallah hayatın boyunca geçirdiğin ve geçireceğin son kaza olur.Geçmiş olsun

gçemiş olsun allah tekrarını göstermesin umarım bir an önce toparlanır:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun... :rendeer: daha dikkat etmek gerek ama sürücü hatası olduğuna kesin inanırım...

yaf motorların etrafına çelik kasa yapsak, yani perforje yapalım etarfına görünüşü güzel ve bir okadar sağlam olan, çarpsak bile bize değil adama zarar veren bişee olsun...

ozaman anlarlar motorun da zarar verebilecek kadar bir araç olduğunu bilirler ve yol verirler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar