crazy_devil 04.05.2006 akşamı kaza yaptı durumu iyi

abicim nedir bu ya motor abi crazy arkadaş aman ya. yüreğimiz ağzımızda gezioruz. dikkat edelim korkuyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
la crazy noldu sana bea..baba cok gecmıs olsun.onune atlayan arac surucusunun kulaklarını bayaa bı cınlattım. gecen pazar burda da bı cbr 600f onune atlayan bı arabaya carparak bayaa buyuk bı kaza yaptı.motor hurda..ustundekı 2 kısı yaralı..cok uzulduk valla.cabuk ıyıleste don yıne buralara.

Dostuma büyük geçmiş olsun.Yaw ben ne diyem diğer araçların şoförlerine...
Bence onlar hem 4 tekerli , hem 4 ayaklı :pr:

Hadi crazy bir an önce iyileş , senin de iyi olduğuna dair mesaj yazmanı bekliyoruz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.

Herkes düşüyor. Kaza mevsimi açıldı, aman dikkat

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Crazy kardeşim burdan da geçmiş olsun diyeyim arkadaşlarında dediği gibi inşallah çabucak iyileşir ayağa kalkarsın:rendeer: yoksa Denizli mt sensiz olmaz:p nerde toplanacaz sen olmayınca hem :queen:

Gecmis Olsun

arkadasım gecmıs olsun. dıkkatlı olalım hem suruste hem alkolde. hepımız ıcın gecerlı....

ulan crazy nazarlara geldin mondıalle...geçmiş olsun...üzüldüm lan...motor nasıl...sen sağlammışın...taş kafana bişey olmadı dimi...kaskın varmıydı...:pr:

seni 10 gün içinde ziyarete gelmeyen Mete_han ibnedir...topdur...toparlakdır...

:rendeer: :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun serdar kardeş... acil şifalar :rendeer:
(gezmeyin geç saatlere kadar ya .. bu merete gündüz kafa dinçken binin arkadaşlar.. son duyduğum 3 kaza da gece yarısı yapılmış )

geçmiş olsun kardeşim

abi dün sınavlara çalışmaktan hiç siteye girmedim...:sunny:
bu gün seninle buluşacaktık.. sınava girdim bok gibi geçti :salut: tepem attı :pr: dedim serdarın yanına gideyimde şu cc barları yaptırayım dedim..:cherry: neti açınca şok oldum... :pale: çok üzüldüm birader ya çabuk iyi ol sen olmayınca toplanmanın bi anlamı yok benim için... sen iyileşene kadar bende yokum :cat: :rendeer:

kedine gelince bana mail at :silent:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

H@S@N' Alıntı:
Crazy kardeşim burdan da geçmiş olsun diyeyim arkadaşlarında dediği gibi inşallah çabucak iyileşir ayağa kalkarsın:rendeer: yoksa Denizli mt sensiz olmaz:p nerde toplanacaz sen olmayınca hem :queen:

uzay nasıl hasan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar