crazy_devil 04.05.2006 akşamı kaza yaptı durumu iyi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Solmuydu:) :rendeer:

serdar korkuttun bizleri. iyi olduğuna çok sevindim.
Allah bi daha yaşatmasın kanka :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmiş olsun arkadaşım.

Cok Gecmis Olsun Ben Bu Aralar Sikca Karsilasmaya Basladim.butun Arkadaslara Sesleniyorum Kazalarin Cogu Dikkatsiz Suruculerin Yola Ani Cikslarindan Kaynaklaniyor Fakat Lutfen Alkollu Olarak Motora Binmeyelim Bir Biradan Bisi Olmaz Demiyelim Lutfen!!!!!!!!!

arkadaslar cok gecmis olsun bende yeni motor almak istiyorum ama artık serefsiz bazı surucuelr yuzunden vazgectım ne yapsan oluckesın abi bu memleket bole hayvanlardan kurtulmak lazım

Serdar arkadaşım büyük geçmiş olsun ya allah korumuş vallahi.

ya bende motor almak için yeni yeni hevesleniyorum babam olsun ailem olsun karşı geliyor.Yakınlarım da bizim sevdğimiz bir ufuk vardı demiyelim diyorlar. Böyle kaza haberleride beni korkutmuyor deil ama genede ben motor alıcam :)

Tekrar geçmiş olsun kardeş inşallah bir daha başına böyle bir şey gelmez öptm :rendeer:

Büyük geçmiş olsun dostum... İnşallah son kazan olur... bu 4 teker kullanıcıları bizleri fakedecek bir gün mutlaka ama umarım ki çok geç olmaz.

arkadaşlar crazy_devil iyileşti zaten. espiri bile yapıyor :p

çok büyük geçmiş olsun...tehlikeli iş ama bi başlayınca kopamıyorsun ki:p

çok geçmiş olsun..:rendeer: arkadaşalr dikkat edelim biz dikkatli oluyoruz ama sazan çok lütfen daha çok dikkat:cat:

Denizli İl Temsilcisi
evet iyileşti hatta milleti çağırıyo benim 2 dkka işim va diyo geri bile gelmiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar