çoklu alıntı yapamıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeşlerim ben galiba sorunluyum yapmak istediğim şu ama nasıl yaparım bilmiorum yanlış bişi yapıp yanlış mesajlarda göndermek istemiyorum bu yüzden yardım rica

bi konu açtım bigün foruma giermedim bi baktım 5 kişi teşekkürler flan die cevap yazmış
1. cevabı alıp altına bişi yazcam
2. cevabı alıp altına bişi yazcam
3. cevabı alıp altına bişi yazcam
4. cevabı alıp altına bişi yazcam
5. cevabı alıp altına bişi yazcam

en sonada güzel bi metin eklicem ama nasıl:)

çoklu alıntı yapmış tecrübesi olanarkadaşların yardımları rica:queen:

yazık sana kimse birşey yazmamış :mrgreen: bak şimdi mesaj bu diyelim "Mondial Mondial Mondial Al" :mrgreen: yapacağın şu olacak "Mondial Mondial Mondial Al'ı kopyalayıp @yazanınismi yazıp (QUOTE) "Mondial Mondial Mondial Al" (Quote\) yazacaksın bu arada "(" ve ")" olanları "[" ve "]" olarak değiştir. neden öyle yazdın dersen alıntı diye çıkacak da ondan :mrgreen:

alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki alıntı seçeneğini tıklarsan alıntı yapıp o mesaja özel cevap yazabilirsin.
ama her seferinde yeni mesaj atmış gibi olursun. sen yazarken bir başkası da aynı foruma bir şey yazarsa
hızlı cevap gönder seçeneğine önce tıklayanın mesajı önce çıkar :cherry:

alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki alıntı seçeneğini tıklarsan alıntı yapıp o mesaja özel cevap yazabilirsin.
ama her seferinde yeni mesaj atmış gibi olursun. sen yazarken bir başkası da aynı foruma bir şey yazarsa

daha nasıl anlatayım yaaaa :mrgreen:

yazık sana kimse birşey yazmamış :mrgreen: bak şimdi mesaj bu diyelim "Mondial Mondial Mondial Al" :mrgreen: yapacağın şu olacak "Mondial Mondial Mondial Al'ı kopyalayıp @yazanınismi yazıp (QUOTE) "Mondial Mondial Mondial Al" (Quote\) yazacaksın bu arada "(" ve ")" olanları "[" ve "]" olarak değiştir. neden öyle yazdın dersen alıntı diye çıkacak da ondan :mrgreen:
örnek 1
örnek 2
@shadow_1905
''yazık sana kimse birşey yazmamış''[QUOTE/]
ne dalga gecıon adamla yavv :cherry: bende yapmasını bılmıyom :p
örnek 3
ben böyle alıntıları daha çok seviyorum. beyaz tablo içinde olanları yani :cherry:

sizinkiler içimi karartıyor :p
örnek 4
örnek 5
az biraz bilgi verelim dedik tubiş yaaa. lafı ağzımıza tıkadın :queen:

@yazanınismi
''önce tıklayanın mesajı önce çıkar ''[Quote\]

yavv yapamıyorummm :pr::pr::pr::pr::pr:
örnek 6
daha nasıl anlatayım yaaaa :mrgreen:

arkdaşım demek istediğin böyle birşeymiydi:mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elint tam senin yaptğın gbii :D

tubiş sağol:)

dier dalga gecenler yakcam sizi 3165432165464 tanelik toplu mesaj yapcam:queen:

:queen:
ya kardeşlerim ben galiba sorunluyum yapmak istediğim şu ama nasıl yaparım bilmiorum yanlış bişi yapıp yanlış mesajlarda göndermek istemiyorum bu yüzden yardım rica

bi konu açtım bigün foruma giermedim bi baktım 5 kişi teşekkürler flan die cevap yazmış
1. cevabı alıp altına bişi yazcam
2. cevabı alıp altına bişi yazcam
3. cevabı alıp altına bişi yazcam
4. cevabı alıp altına bişi yazcam
5. cevabı alıp altına bişi yazcam

en sonada güzel bi metin eklicem ama nasıl:)

çoklu alıntı yapmış tecrübesi olanarkadaşların yardımları rica:queen:

deneme 1

deneme 2

deneme 3

@shadow_1905
''yazık sana kimse birşey yazmamış''[QUOTE/]
ne dalga gecıon adamla yavv :cherry: bende yapmasını bılmıyom :p

deneme 4 galiba olou:D

ben böyle alıntıları daha çok seviyorum. beyaz tablo içinde olanları yani :cherry:

sizinkiler içimi karartıyor :p

deneme 852 oldu oldu

istediğim bumuyudu cevabı gönder diyip bakcaz

Son düzenleme:
@yazanınismi
''önce tıklayanın mesajı önce çıkar ''[Quote\]

yavv yapamıyorummm :pr::pr::pr::pr::pr:

olsun benim yaptığım gibi de olur :mrgreen: @by_moto senin yaptığın hatayı kırmızıya aldım orası / değil \ olacak anladınmı :bounce:

pardon yanlış görmüşüm :queen: kusra bakmayın editleyemiyorum mesajı :mrgreen:

aaaa pardon arkadaşlar ben yanlış göstermişim bir anlık dalgınlık işte :mrgreen: orası (QUOTE) "mesaj" (/QUOTE) yani "(" ve ")" , "[" ve "]" olacak şekilde yanlış göstermişim kusra bakmayın :mrgreen: hiçbir mesajı da editleyemiyorum nedense

Son düzenleme:
hiçbir mesajı da editleyemiyorum nedense

editleyemeyenlerin kara listesine eklenmişsindir :mrgreen:

arkdaşım demek istediğin böyle birşeymiydi:mrgreen::mrgreen:

aşk olsun ben de uzun uzun anlatmıştım. bilsem örneklerle anlatırdım :mrgreen:

tubıs cok sagol anladım ve artık yapabıleyrum...

pes yani anlaman için illa tubiş gibi link vermem mi gerekiyordu. o kadar anlattım yazdım :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar