Kilom ya da fiziğim ile ilgili hayatımda bugüne kadar benimle dalga geçen kimse olmadı demek ki çevremde doğru insanlar var. Hiçbir zaman zayıf olduğum için bana sataşan birileri de olmadı. Yani konu kalp kırılması üzüntü vs tarzı şeyler değil. Konu tamamen şu an bulunduğum kiloyu boyuma yakıştıramamam.bana çekicilik katacak bir şeylere ihtiyacım vardı ve aklıma bu geldiaynı zamanda dayak yememek için yapıyorum tek tük, ama başkalarına sataşıp kavga çıkartmam.
genelde kilomdan dolayı küçük görenler çok oluyor ve onlara sataşıyorum yada onlara karşı sesimi yükseltiyorum. sindiriyorum onları yada kavga isterlerse keyifleri bilir.
bunun dışında üstüme vazife olmaksızın iş yerinde insanlara yardım ederim. bana verilen talimatlarda hemen "peki, tamam" şeklinde yada "o iş bende" gibi cevaplarla verilen talimatı uygularım.
kesinlikle verilen işin zorluğuna yada iğrençliğine bakmaksızın yaparım. sorun çıkarmak istediğim son şeydir ve bir iş yerinde talimat veriliyorsa onu yapmak zorundayım. işime gelmiyorsa çalışmam bu kadar basit.
ama iş yerinde çok homurdanıyorlar bu hoşuma gitmiyor, görevi alırken itiraz et yada görevi kabul ettiysen hakkını vererek çabala. doğrusu bu.
yanı uzun lafın kısası tok acın halinden anlamaz, yani kalıplı insanlar görsel olarak çekindirir ve bu yüzden bir zayıf insanı anlayamazlar.
zayıf insandan hiç kimse çekinmez ve her türlü lavbali olurlar, bağırırlar, kavga etmeye bile kalkarlar.
bu yüzden güçlü olmak zorundayım, karşımdaki beni küçük görüyorsa bunun bedelini öder.
kalp kırmak çok kötüdür ama genelde zayıf insanların kalbi hep kırılır.
konuyu açan kişi belliki incinmişsöyle kim ne dediyse dövelim
![]()
Hocam kuş gibi kalmakta kötü. Ben hafif motor hafif. Sağlam rüzgarlar bir sağa bir sola atıyorpeki ben ve abim ne yapalim benim boy 175 60i hic gecemedim 55-60 arasi hep kilom abim ise 190 ciddi ciddi 190 ve 60 kg askerde kg alirsin dediler abim gitti kg verdi ben daha gitmedim alcagimida sanmiyorum ama zayif olmanin cok faydasini gordum ornegin benim motosiklet akiyor ustunde kus gibi kaliyorum rahatlikla 5.viteste düz yolda 9k civari gidebiliyorum on 15 arka orjinal disli olmasina ragmen
Hocam kuş gibi kalmakta kötü. Ben hafif motor hafif. Sağlam rüzgarlar bir sağa bir sola atıyor![]()
o dert bendede var, rüzgarda fena savruluyoruz. çözümü ise ceplere taş tuğla falan ne varsa doldurmak
yani pratik çözümler arayın. 150 kg olan motorun çeşitli yerlerine ağırlık monte ederek 200 yapılabilir. ama denge bozmamasına dikkat edilmeli.
ben 55 kiloyrum ve boy 1.71
ara sıra dövüş antrenmanı yapıyorum ve bazende temel kuvvet çalışıyorum. sırt, kanat, bilek, bacak, karın ve kol kaslarını çalıştırdım. ama ağırlıklı olarak karın sırt ve bacak çalıştım.
şimdi uzun zamandır antrenman yapmıyorum ama geçenlerde 157 kg kablo makarasını yerden kaldırdım ve kamyonun kasasında kenara yanaştırdım(yanlış anlamayın sürükleme falan değil, iki ucundan tuttum kaldırdım)
şimdi bir koltuk atıma 50 kg çimento ve diğerinede 50 kg çimento alıp zorlanmadan taşıyabiliyorum.
pek fazla denemeler yapmıyorum ama hiç bir zaman kilo almam lazım diye düşünmedim, eksik olan bir şey varsa oda ya güçtür yada kondüsyon.
eğer eksik olan şey sende güç yada kondüsyon ise bunlara çalışmalısın. kilo almak istiyorsan ceplerine tuğla koy
durun size çıplak resimlerimi atayım
http://i.hizliresim.com/DBdpZ6.jpg http://i.hizliresim.com/g2WEa3.jpg
ben 55 kiloyum var mı sıkıntı ha?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
allahııım, ölüyooom. gaza geldim iki antrenman yapayım dedim şeklim kaydı yine;
http://i.hizliresim.com/LZnr6V.jpg http://i.hizliresim.com/njWnaB.jpg
bu arada her zaman daha güçlüsü çıkar bunu bilmek lazım, biz sadece ne kadar güçlü olsak iyidir modunda olmalıyız.
Fatih kilon az ama sen fazlasın. senden 10 kilo fazla 65 kilo birini bilek güreşinde yenersin şuan
birde yumurta fiyatı 2 katına çıktı ama madem kondüsyonun iyi ve fiziksel haretten kaçmıyorsun günde 3-4 tane tam yumurta tüket. sabah kahvaltısında 3 yumurta kır hergün mesela. 1 sene sonrada kiloyu ve fotoyu güncelle konuşalımyağ oranın değişmeden en az 4-5 kilo kas kütlesi kazanıcaksın
Hep inceydim. Evlenince kilo alırsın dediler. Evlendim, kilom değişmedi "Bu hatun bozuk demek ki!" diyip boşandım. :queen:
Kırkı geçince kilo alırsın dediler, yine almadım. Boyum 1 90, kilom 68 idi. Sonra fark ettim ki NORMAL insanlardan az yiyorum.r:
Normal insanların yemek alışkanlıklarını taklit ettim, o süre içinde de hafif spor yaptım. 79 kilo oldum. Artık çok umursamıyorum. Zaten ideal kilo, vücudun sabit durmak istediği kilodur. Zorlayarak bunu değiştirmeye çabalamak sağlıksız bence.