Çok zayıf olup kilo almayı başarabilen babayiğit var mı ?

Çok zayıf değildim ama kas için spora gittim elbet alınıyo bence bodybuilding yapın yemenizide biraz arttırın kilo alırsınız toparlıcak derecede

Kalori hesabı yap günlük alman gereken kaloriyi al eğer yeterli kaloriyi alamıyorsan gainer kullanmak gerekir.Bu spor yapmadan kullanırsan orantısız bir kilo alımı olur ve zayıfken ne kadar mutsuzsan kilolu ikende o kadar mutsuz olursun.O yüzden spora mutlaka ve mutlaka yazıl insana güven kazandırıyor + kas kütlesi olarak kilo alıyorsun.Önce bir chek up yaptır bir sorun çıkmazsa spora ayıracağın zaman 6 ay eğer bunları yaparsan başarısız olma gibi şansın yok.Babayiğit çok nereye bakman önemli birde youtube body transform yazarsan baya babayiğit görürsün.

Böyle bir vitaminsizin geldiği durum mesela.

Bu da başka vitaminsiz

Herhalde ben aranızda en garibinizim. İlk çok kiloluydum(90kg 175boy). Kiloyu verdim fazla verdim (64kg oldum). Şimdi de fitness yaparak kilo almaya yani kas kütlesi arttırmaya çalışıyorum. Velakin sınav haftaları izin vermiyor.

Kasma kendini salla gitsin ben evleneli 3 sene oldu aldığım toplam 6 kilo bünye meselesi .
Evlilik cüzdanı yanında protein tozu falan vermiyorlar evlenince alırsın lafına bakma . Yaş geçtikçe kilo alırsın metebolizman yavaşladığı için

lise 1 de 60kg idim spora yazıldım 3 ayda 10kg aldım. 1 sene sonra 75 civarıydım. Vüducu bıraktım 85 lere çıktım evlendim 3 yılın sonunda 95kg yim. Ama boyum hep aynı kaldı 1.78 im. Kilo alcaksan alda az al çok kurcalama sonra verilmiyor :)

1,78'im kilom 65. Sağlıkla ilgili bir problemin yoksa salla gitsin. Kilolu olmaktan daha iyidir zayıflık.
Sadece motoru devirince kaldırması biraz zor oluyor o kadar. He bir de kavga dövüşten biraz uzak dur :cherry:

İsteyene istediği kadar kilo verebilirim,ücretsiz..
95-98 arasıyım,75 bana yeter...
Ha bide mezit var ondan 80-90 kg alıp üç beş kişi paylaşabilirsiniz...:pl::queen:

Rekor bende 42-43 kiloyum.
Son altı senede 55 ten 42 ye düştüm.
Git gide veriyorum.
Sağlık tahlilleri normaldi şuana kadar ama artık daha detaylı hastalık tahlilleri istendi normal değil çünkü.
Bende küçüklüğümden bugüne normal kiloda olma hayalindeyim ama olmuyor.
Benim tek avantajım kilosuzluğum kötü gözükmüyor aksine çok avrupai duruyor :)yani spor yapıyormuş yada özellikle diyet yapıyormuş sanıyorlar.Birde çocuk reyonunun 11-15 yaş arası tişört hırka rahatlıkla oluyor.
Olmayınca olmuyor yani.Sizde detaylı hastalık tahlillerinizi yaptırın.

Yalnız adam vermek istemiyor almak istiyor, forumda ne kadar çok sporcu varmış. Hep söylerim zaten vücut geliştirme ile uğraşan biri dengesizdir, motosiklete binen bir insan da dengesizdir. Burda dengesiz toplumun tabuları dışında yaşayan ve sistemin dışına çıkan insanlar. Eğer hem spor yapıp hem motosiklete biniyorsanız tamamen dengesizsiniz.. Bu arada bende o tamamen dengesizlerdenim.

Bahsetmek gerekirse 173 boyunda bundan bir kaç yıl önceye kadar 49-50 kg lerde gezen emoşınıl bir boydum. Sonra sporla birlikte testo seviyeleri artınca duygusuz ve ruhsuz(aşk anlamında) 78-80 kglik yakışıklı bir ucubeye dönüştüm.

Diyeceğim o ki ye babam ye çekinme. Ne demişler ;

Hayvan gibi ye!
Hayvan gibi çalış!
Bebekler gibi uyu..

Universite bittiginde 60kg idim (boy 181) 1 sene sonra 80kg oldum. İşsiz kalinca oluyor:) ama tavsiyem hiç kasma. Vücudunun ideal kilosu bu demekki. Ayrica eskiden hiç hastalanmazdim ama simdi ufak tefek sıkıntılar cikmaya basladi. Hic ugraşma.

antideprasan kullanıp, üniversite sınavına hazırlan, herhangi bir spor ile uğraşıyorsan kes...

+20 kg gainz garanti:cherry:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben 55 kiloyrum ve boy 1.71

ara sıra dövüş antrenmanı yapıyorum ve bazende temel kuvvet çalışıyorum. sırt, kanat, bilek, bacak, karın ve kol kaslarını çalıştırdım. ama ağırlıklı olarak karın sırt ve bacak çalıştım.

şimdi uzun zamandır antrenman yapmıyorum ama geçenlerde 157 kg kablo makarasını yerden kaldırdım ve kamyonun kasasında kenara yanaştırdım(yanlış anlamayın sürükleme falan değil, iki ucundan tuttum kaldırdım)

şimdi bir koltuk atıma 50 kg çimento ve diğerinede 50 kg çimento alıp zorlanmadan taşıyabiliyorum.

pek fazla denemeler yapmıyorum ama hiç bir zaman kilo almam lazım diye düşünmedim, eksik olan bir şey varsa oda ya güçtür yada kondüsyon.

eğer eksik olan şey sende güç yada kondüsyon ise bunlara çalışmalısın. kilo almak istiyorsan ceplerine tuğla koy :D

durun size çıplak resimlerimi atayım :)

DBdpZ6.jpg
g2WEa3.jpg

ben 55 kiloyum var mı sıkıntı ha?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

allahııım, ölüyooom. gaza geldim iki antrenman yapayım dedim şeklim kaydı yine;

LZnr6V.jpg
njWnaB.jpg

bu arada her zaman daha güçlüsü çıkar bunu bilmek lazım, biz sadece ne kadar güçlü olsak iyidir modunda olmalıyız.

Son düzenleme:
peki ben ve abim ne yapalim benim boy 175 60i hic gecemedim 55-60 arasi hep kilom abim ise 190 ciddi ciddi 190 ve 60 kg askerde kg alirsin dediler abim gitti kg verdi ben daha gitmedim alcagimida sanmiyorum ama zayif olmanin cok faydasini gordum ornegin benim motosiklet akiyor ustunde kus gibi kaliyorum rahatlikla 5.viteste düz yolda 9k civari gidebiliyorum on 15 arka orjinal disli olmasina ragmen

Kalori sayımı yapacaksın. Eğer gerçekten uğraşıcam diyosan bana ulaşabilirsin.

Moderatör

ara sıra dövüş antrenmanı yapıyorum ve bazende temel kuvvet çalışıyorum. sırt, kanat, bilek, bacak, karın ve kol kaslarını çalıştırdım. ama ağırlıklı olarak karın sırt ve bacak çalıştım.

şimdi uzun zamandır antrenman yapmıyorum ama geçenlerde 157 kg kablo makarasını yerden kaldırdım ve kamyonun kasasında kenara yanaştırdım(yanlış anlamayın sürükleme falan değil, iki ucundan tuttum kaldırdım)

şimdi bir koltuk atıma 50 kg çimento ve diğerinede 50 kg çimento alıp zorlanmadan taşıyabiliyorum.

pek fazla denemeler yapmıyorum ama hiç bir zaman kilo almam lazım diye düşünmedim, eksik olan bir şey varsa oda ya güçtür yada kondüsyon.

eğer eksik olan şey sende güç yada kondüsyon ise bunlara çalışmalısın. kilo almak istiyorsan ceplerine tuğla koy :D

http://i.hizliresim.com/DBdpZ6.jpg http://i.hizliresim.com/g2WEa3.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

http://i.hizliresim.com/LZnr6V.jpg http://i.hizliresim.com/njWnaB.jpg

bu arada her zaman daha güçlüsü çıkar bunu bilmek lazım, biz sadece ne kadar güçlü olsak iyidir modunda olmalıyız.

Fatih sen neymişsin öyle ? :p

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Fatih sen neymişsin öyle ? :p

bana çekicilik katacak bir şeylere ihtiyacım vardı ve aklıma bu geldi :D aynı zamanda dayak yememek için yapıyorum tek tük, ama başkalarına sataşıp kavga çıkartmam.

genelde kilomdan dolayı küçük görenler çok oluyor ve onlara sataşıyorum yada onlara karşı sesimi yükseltiyorum. sindiriyorum onları yada kavga isterlerse keyifleri bilir.

bunun dışında üstüme vazife olmaksızın iş yerinde insanlara yardım ederim. bana verilen talimatlarda hemen "peki, tamam" şeklinde yada "o iş bende" gibi cevaplarla verilen talimatı uygularım.

kesinlikle verilen işin zorluğuna yada iğrençliğine bakmaksızın yaparım. sorun çıkarmak istediğim son şeydir ve bir iş yerinde talimat veriliyorsa onu yapmak zorundayım. işime gelmiyorsa çalışmam bu kadar basit.

ama iş yerinde çok homurdanıyorlar bu hoşuma gitmiyor, görevi alırken itiraz et yada görevi kabul ettiysen hakkını vererek çabala. doğrusu bu.

yanı uzun lafın kısası tok acın halinden anlamaz, yani kalıplı insanlar görsel olarak çekindirir ve bu yüzden bir zayıf insanı anlayamazlar.

zayıf insandan hiç kimse çekinmez ve her türlü lavbali olurlar, bağırırlar, kavga etmeye bile kalkarlar.

bu yüzden güçlü olmak zorundayım, karşımdaki beni küçük görüyorsa bunun bedelini öder.

kalp kırmak çok kötüdür ama genelde zayıf insanların kalbi hep kırılır.

konuyu açan kişi belliki incinmiş :) söyle kim ne dediyse dövelim :D

http://i.hizliresim.com/DBdpZ6.jpg http://i.hizliresim.com/g2WEa3.jpg

http://i.hizliresim.com/LZnr6V.jpg http://i.hizliresim.com/njWnaB.jpg

3. foto iyiymiş :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar