Merhabalar,
bu baslik altina gelmemin sebebi bu forumda takilan yakin bir arkadasimin bu baslik hakkinda bahsetmesi uzerine bulunmaktayim. Aylar sonra ne isin var burda be kardesim demeyin, 2 ay hastanede gecirdim, dunyaya yeni yeni alisiyorum,magaradan ciktim kusura bakmayin.
Oncelikle yorumlari okurken cok uzuldugumu belirtmek isterim, hic tanimadiginiz bir insan hakkinda, kisiligi,motor bilgisi, hayati vs konular hakkinda sifir bilgi oldugunuz bir insan hakkinda atip tutmaniz, kaza yapan bir insanin ardindan gecmis olsun demek yerine yerin dibine sokmaniz , sahsen beni cok gururlandirdi(!) tesekkur ederim.
Diyelim bu kisi ben degil de baska biri olsa ve bu insan olse, bu lanet olasi forumdan eminim ki yine ayni yorumlari, yine yerin dibine sokma hulakutlarini gerceklestirecek kisilikler goruyorum. Sizin gibi bir vale ya da simoncelli olmasam da, ben de motorsikleti cok seviyorum ve gerekirse bu sevdigim mereti beni oldurmesine izin verecek kadar tutkumu da surduruyorum. Biraz empati yapsaydiniz da keske bu kazanin yapanin siz oldugunu, bir insan oldugunu hatirlasaydiniz da konussaydiniz. Tabii ki herkes istedigini demekte ozgur, internet ortami kimse kimseyi tanimaz etmez, atip tutmak , asagilamak, mahfetmek gibi tavirlar bizim turk milletimizin oncelikle vazifesidir. Klasik bir Mt07 heyecanlisi diyen arkadasimiza da burdan selamlarimi iletiyorum, benim Turkiye'de yasamadigimi, mt7 nin benim 4. motorum oldugunu, scooter alacagima az daha koyup mt 7 alirim tavrinda bir insan olmadigimi bilmeden cok mantikli bir yorum yaptigi icin de onu tebrik ediyorum. Bir diger unsur ise , bana gore abartili riski olmayan bir videomu burda paylasip, olum geliyorum demis, trafikte nasil motor surunmez, bu adam dingil, bu bisi bilmiyor, keske olse de kurtulsak laabinda yorum yazan arkadasimiz; eminim ki ingiltere de ki trafik kurallarini bildigi icin , mt 07 footpad lerinin gercekten cok alcakta oldugunu bildigi icin boyle bir yorum yazmis olmali.
Turk vatandaslarindan nedense yuzume yuzume hep camur yesem de, burdaki yabanci insanlar hep arkami kolladi ve bana yardimci oldular, hayatimda 2-3 kere gordugum insanlar hastanede benim icin kosturdular. Neden bizde boyle hep bir begenmemezlik durumu var? Adanali CG ci olsam veya Cal crutchlow olsam da, bu hayat benim hayatim, gunde yuzbinlerce insan oluyor, ben de boyle olsem, bi fatiha okumak yerine forum da ustume bok atacak dostlarimin olacagini bilmek beni ayri bir sevindiriyor(!)
Nasil kaza yaptigimi bile bilmiyorsunuz, kazada araba ara sokaktan cikarak karsi seride girmeye calisti. ne sagina ne soluna bakti. bende o an ordaydim ve arabaya yandan vurdum. ne fren yapacak ne kacicak bir zaman vardi. umarim burda benim icin iyi dilek(!)lerde bulunan sevgili arkadaslarimizin basina boyle bi durum gelmez de, biz de gecmis olsun demek zorunda kalmayiz.
Ben hayatim boyunca, hep deli dolu yasayan, espri kahkaha ile hayatini surduren bir insanim, hic boyle ciddi bisi yazdigimi da hatirlamiyorum.
Uzdunuz gencler, gercekten uzdunuz.
Hadi allaha emanet, bir daha da yazmam zaten buraya.