RECO kardeşim ben zaten akıl almak danışmak için buraya konu açtım...orda yanlış anlaşılma olmasın...saol yinede...bu arada pazar günü montaj kataloglarından sonra sadece 45 dk mı aldı su ve yağ değişimi arkadaşlar...ısrarla söylüyorum çok basit işler...sadece danıştım...burdan pek yardım alamadıksada saolun...
ayrıca muratgergerli arkadaşım elinde bu bilgiler mevcut ise bu kadar uzatmadanda yardımcı olabilirdin...dediğim gibi burda YARDIM istedim AKIL DANIŞTIM....sonuç !!!
.
Seymen kardeş...
Dediğim gibi daha yeni üye olmuşsun ve profilinde herhangi bir bilginede rastlamamıştım..Ve ilk mesajında bu soruyu sormuşsun..
Önce kendini bir anlat..Kimsin necisin..
Burda sahte nickle neler yapıldığına herzaman şahit olanlar bizleriz..
Yani kim olduğun konusunda daha net bilgim yok..Öyle her önüne gelen " ben
motosikletimin teknik kısmında işim var.Sökecem..Dağıtacam.Yardımcı olun" diyene bilgi vermek
sence nekadar mantıklı....
Şimdi sen motosiklet kullanabiliyorsun..Niye..? Deneyimin var...
Peki uçak kullanabilirmisin?...
Halbuki çok basit görünüyor..Otur korpite..Al eline dümeni.Sür..
Yani demek istediğim anlaşılmamış galiba senin açından..yoksa beni anlayan arkadaşlar anladı ne demek istediğimi...
Bu makina basit bir sistemle çalışan mobilet değil..Yarın burada " Makinamda sorun var?.Aniden motor durdu...Kaza yaptım.." gibi topiclerini açmanı istemem..
Ve sen hala çok basit işler diye bastırıyorsun..
Peki bu yağ değişimi konusunu biraz anlat bize..Foto ekle..
Yağın silisyon değeri ne olmalı..Yağ değişip yeni yağ eklerken iç kısmın sıcaklık derecesi ne olmalı..
Yazda bilelim kardeşim..Bizden faydalanamadın bari biz senden faydalanalım..Ne dersin..Açaca,n mı bir başlık..
Niye yardımcı olmadım kısmına gelince.Senle online olarak
yazışamamıştım...Daha tanımamışım seni de ondan..
Kusura bakma..Algılama özürlüyümdür..
Ya ben niye yazıyorum ki bu konuya ...
Benden taraf konu kapanmıştır...Zaten size gerekli olan bilgiyi de burdasn alamamışsınız..
Bilgisizliğimden dolayı ben şimdi detaylı araştırmaya girecem.Bilmemek ayıp değil..Öğrenmemek ve anlamamak ayıp..
Tekrarda kolay gelsin..
Topic amacına ulaşmıştır kanımca..
Son düzenleme: