çok sevindim..

:queen: arkadaslar bıraz once A2 sınavının yazılı kısmını kazandıgımı ogrendım.cocuklar gıbı sevındım.bırde dıreksıyonu aldıkmıki şöle gögsümü geregere trafıgın onunden gecıcem:cat:darısı tum ehlıyetsızlerın basına..

sanki insanın yüzünden anlıyorlar ehliyeti aldıktan sonra çevirmiyorlar:)

hayırlı olsun:rendeer:

Amanın ben de baktım sen diyince vallaha açıklanmış:pale:Ben B için girmiştim 3 dersten de kalmışım, bi dahakine çok çalışmam lasım. Ne zaman aceba sonraki sınav?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: arkadaslar bıraz once A2 sınavının yazılı kısmını kazandıgımı ogrendım.cocuklar gıbı sevındım.bırde dıreksıyonu aldıkmıki şöle gögsümü geregere trafıgın onunden gecıcem:cat:darısı tum ehlıyetsızlerın basına..

tebrikler şule abla,hayırlı uğurlu olsun...ehliyeti de alınca trafiğin önünden aragazı vererek geçersin artık :):)

ne güzel yha:)hayırlısı olsun.Darısı başımıza,zaten ehliyeti bi aliim heryerde çevirme aruycam bulduğumda ise daha yeni almıştım,bir saniye gösteriim diycem. zu.hahahahaha:queen:

kardeşim hayırlı olsun ben ehliyeti alalı 1 sene oldu hala durdurup sormadılar:cherry: sanki anlımızda yazıyor ehliyet olduğu bikerede durdur ehliyetimizin olduğunu anlayalım şöyle bir gerinerek çıkartalım ama yok yahu :mrgreen:ama ehliyet almak çok güzel bir duygu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı olsun ben ehliyeti alalı 1 sene oldu hala durdurup sormadılar:cherry: sanki anlımızda yazıyor ehliyet olduğu bikerede durdur ehliyetimizin olduğunu anlayalım şöyle bir gerinerek çıkartalım ama yok yahu :mrgreen:ama ehliyet almak çok güzel bir duygu

valla beni yürürken bile sürekli durduruyorlar :) siz benimle takılın bir kaç gün,üç dört defa kimlik ehliyet falan çıkarırsınız:p

hadi hayırlı olsun.. gerçekten ehliyeti aldım kaç tane çevirmeden geçtim çevirmediler...

sanki insanın yüzünden anlıyorlar ehliyeti aldıktan sonra çevirmiyorlar:)

hayırlı olsun:rendeer:

Harbiden de hee coşkun ehliyeti aldıktan sonra bir polis bile yanıma yanaşmadı
bane hee 2 senedir gerçi 3 aylık ehliyetsizken de çevirmemişlerdi.Shule umarım
direksiyondan da anlının akıyla geçer ehliyeti koyarsın cebine hadi hayırlısı bakalım.

zaten motosiklet ehliyeti almak çok kolay motoru düşürmeden 200 mt falan götür hemen 100 ü çakıyorlar:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun :)
Darısı bizim başımıza inşallah :rendeer:

Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim :cat:

Valla ehliyetsiz kullandığım dönemde hiç kimse durdurmadı.Ehliyeti aldım 1 hafta geçmedi köprü girişinde polis durdurdu.Ne güzel biduyguymuş herşeyin tam olması bilemezsin.Hadi hayırlısı,direksiyondada bişey yok.3 kukanın arasında sakin geçtinmi iş bitti.:cat:

aynen abi bende bi ehliyet alayım çatlatcam trafiğin önünde aragazı

ehliyeti alalı 7 yıl oldu 1 kez sordular oda inanın şans eseri yoksa onuda sormayacaklardı sırf sormaları için kaç kez bu taktiği denedim yemiyor biliyorlar sanki

hayırlı olsun şule allah kaza bela vermez inşallah:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar