çok komik herkez okusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dün akşam başıma çok komik ama:queen::queen:, bir o kadar da sorunlu bir olay geldi, dün akşam eve geldim motorumu evin önüne parkettim, mahallenin çocukları top oynuyorlardı, tam motordan indim eve giricem top motorun aynasına geldi ve aynası kırıldı, bende çocuklara kızdım ve toplarını alıp gözlerinin önünde bıçakla kestim, bugün öğrendimki gerizekalı komşumuz benim hakkımda savcılığa şikayette bulunmuş :mrgreen: hiç güleceğim yoktu ya bu kadar komik birşey olabilirmi? :queen::queen:

Bunun neresi komik anlayamadım? Çocuk bunlar, bazen böyle kazalar oluyor malesef..

GKN

topunuzu keserim ulennnnnnnnnnnnnnn:queen:
edremitli sende olmasan, mt nin hali harap, sayende gülüyoruz :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu.. çocuklara kızıp topu kesmek.. yani zararı zararla karşılamaya çalışmak.. ne sana nede onlara bir getirisi oldu..

ha yerinde olsam ne mi yapardım çocuklardan kimin kırdığını öğrenir ya zararımı velisinden isterdim (ki çocuk sonuçta değmez üzmeye.. vakti zamanında bizimkiler benim yüzümden az cam taktırmadı :) ) yada doğruyu söylemek gerekirse çocuklara bana verdikleri zararı iyice anlatırdım. örneğin bakın çocuklar bu şu kadar para.. siz beş dakika oyun oynamak için bunu kırıyorsunuz ama ben bunu almak için bilmemkaç gün çalışmak zorunda kalacağım diye.. çocukların bazen ne kadar vicdanlı olduklarına şaşırırsın..

neyse.. iş işten geçmiş.. hayır mal bi herif yüzünden de polis mahkeme vs ile uğraşacaksın bide..

eğer baktın uzayacak gibiyse git adama söyle, sen benim aynamı yaptır ben de sana top alayım diye. yada illa ısrar edeceksen bana gelen celp kağıdını bir kartona sarar dürer büker... diye adama yaptığı hareketin abesliğini göster..

:p

bi de düşman aldın başına 2 gün sonra motonun lastiğini kesmeyecekleri ne malum:cherry:

-laaannn kim lan bu topun sahibiii laaaann çabukkk çıksınn ortayaaaaa?
-abi topun sahibi rıfat abi.dünya karate şampiyonluğunun şerefine almıştı o topu bize.sende kestin hemen abi.
-ehe ehe kem küm.

-Kesilen topun sahibi aynayı kıran mıydı ki?
-Bir çocuğun sorumluluğu nereye kadar olabilir ki?
Bence sizin davranışınızla sizi şikayet edenin komiklik derecesi farksız.

1.Kesinlikle komik değil.
2.Eğer bir komiklik varsa bu olayda, o da senin topu kesmen.
3.Savcılığa gitmeleri gayet mantıklı.
4.Onlarda senin yaptığın gibi misliyle cevap verip seni mi kesseydi?

blöf yapmıştır savcıya böyle bişe için gitse savcı basar kalayı topunuzu bilmem ne yaparım diye dışarı çıkarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar