Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kararsızım üstadlarım yardımcı olsun 100 cc den 600 cc ye geçiş ?
ula tavşan sorduğun soruya bak verilen tavsiyelere verdiğin cevaba bak sen daha bebesin ya da aklı gelişmemiş bi canlısın
herşeyi bir kenara bırakıyorum zaten adam gibi kendinden emin olup kendine güvenin tamamlanmiş olsaydı gider ehliyetini alıp sonra da kursa gider motorunu alırdin
Yüksek cc alma ölürsün klişesini bırakın artık be!
Bi çoğunuz koyun gibi ezberlenen bir şeyi tekrarlıyor sıktı bu durum.
Efendi gibi sürdükten sonra ve eğitimini aldıktan sonra istersen direk 600 lükle başla kılına zarar gelmez ama cahil cesaretiyle top speede çıkarsan helvanı akşama yeriz. Siz kalkıp 600 lük motorla yarış yapmayacaksınız ya da stunt yapmayacaksınız. Şu klişelerden kurtulacak kadar zeki insanlarsınız.