Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakması normal aslında. hava soğutmalı olduğu için ısınması normal. Elini sürmezsen yakmaz bu arada Bende ilk zamanlar endişeleniyordum ama 20000 kmdir ısınma sorun çıkarmadı.
yakması normal aslında. hava soğutmalı olduğu için ısınması normal. Elini sürmezsen yakmaz bu arada Bende ilk zamanlar endişeleniyordum ama 20000 kmdir ısınma sorun çıkarmadı.
Arkadaşlar aynı sorun bendede var fakat benimki bundan biraz daha farklı 1 dakika motor çalıştığı zaman eksoz kıpkırmızı oluyor.Bu yüzden yolculuk yapamıyorum bunun sebebi nedir.
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim yani acemi bana bi konuda acil olarak yardım ederseniz sevinirim benim asya 125 t scooterım var motor yağ yakıyordu piston ve yatağını değiştirdim soru 1:sübap ayarı yapacam ama emme ve egzos ayarları kaç mm olcak soru 2: kayışı çıkardım geri takamıyorum nasıl takabilirim detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum