çok ısınma normal mi

motorun çok ısınması normalmidir acaba? bir yere gidip geldigimde elimi vurdugumda yanıyor adeta :)

yok kanuni deil ama benimkide çin aynı hepsi zaten :) salcano

ısınma normal çok zorlamıyorsan sorun yok düşük vites yüksek devir yapma problem olmaz

tabi ki ısınacak.içinde yanma oluyo.ama tabi hararet denede bi kavram var.ona dikkat edilmeli:cat:

Motor ısınır ; Yalnız kısaa mesafelerde cok ısınıyorsa Motoru cok zorluyorsun demektir... Buna dikkat et ve ıcak havalarda cok devirli kuLLanma :)

motoru çokmu ısınıyor motor tabiki biraz ısınacak yanık kokusu geliyormu

motorun sesinde bir anolmallik yoksa sekman sesi krank sesi eksantirik subab sesi falan sorun değil ısınması normal

kısa mesafelerdede ısınıyor o zaman ben zorluyorum yani :) devir kaçı gosterdıgınde vites degiştirmek gerekir ki?

o makina hava soğutmalı kısa mesafede yüksek devirde ısınır ama sorun olmaz yüksek hızlarda düşük devirlerde kullanabilirsin chopper motoru yüksek hızlarda iyi rüzğar alacağı için silindir daha az ısınır ama sorun olmaz

böle sprey şeklinde soğutucular varmış al ondan bi tane sık işlemcinin kafasına kafasına:mrgreen:

git baska yerde sor laptopunla ılgılı konunu kardesım alla alla :) :p

öneriler için teşekkürler ;)

kendin yazmışsın çok ısınıyor die, ozmn var bi sorun..

normal ısınmadan fazla ısınma yaşamalısın ki çok ısınıyor die dertleniyorsun, endişeleniyorsun... sahiiii nasıl anladın derece mi taktın??? :silent:

kısa mesafelerdede ısınıyor o zaman ben zorluyorum yani :) devir kaçı gosterdıgınde vites degiştirmek gerekir ki?

motoru kullanırken devir saatine bakma onune bak:bounce: düz yolda hız artışının durup devrin yükselmeye yani motorun boş bagırmaya basladıgı an vitesi at. gerisinide kendin ayarlarsın artık anlarsın motorun vites istedigi zamanı. gostergeye mostergeye takılma:cat:

kendin yazmışsın çok ısınıyor die, ozmn var bi sorun..

normal ısınmadan fazla ısınma yaşamalısın ki çok ısınıyor die dertleniyorsun, endişeleniyorsun... sahiiii nasıl anladın derece mi taktın??? :silent:

elimi yakıo :queen:

segeant tesekkurler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar