Çok İlginç Bir Mektup!!!

bunu yazan artık bir çocuk değil günümüzde şu an embesil gibi yaşayan kendini bişi sanan PEK ÇOK YETİŞKİNDEN DAHA YETİŞKİN DAHA ONURLU DAHA İNSAN VE DAHA DAHA.... her şeyi ne güzel de anlatmış canım benim

pumanın mesajından sonra okuyacak gücüm yok daha sonra kendimi iyi hissettiğim bi anda okuyabilirim psikolojim altüst oldu :salut:

yalan dünya,
dünya yalan...

su, küçük çocugunki kadar, yogun atmiyor çogumuzun yüregi.
hesap günü nasil...

Zaten son noktayı koymuş.
Yazacak hiçbir şey yok.
İşte Türk'ün Türkten farkı budur. :salut:

vallahi icim acıdı. okuyunca ne kadar duyarsız bır topluma donuştüğümüzü daha iyi anladım. Toplumsal yardımlasmayı bu mektuptaki gibi önemsese idik şu an çok farklı yerlerde olurduk. Maalesef yardımlasmak bir kenara biz birbirimize kazık atmakla uğraşıyoruz. Düzelmemiz dileği ile...

Çocuğun bulunduğu ildeki okullarda yazılı kağıtları vs. taranarak çocuğun kimliğine ulaşılmaya çalışılıyor. Hadi hayırlısı.

hepimiz görüyorumki bu olaya çok şaşırmışız ASLINDA OLMASI GEREKEN HERKESİN YAPMASI GEREKEN OLAĞAN OLAN BU ÇOCUĞUN YAPTIĞI OLMALI...

EKMEĞİNİ PAYLAŞMAKTIR MUTLULUK...
ASIL ŞAŞILMASI GEREKEN BİZİM BU OLAYA ŞAŞKINLIĞIMIZ OLMALIYDI..
O GÜZEL ÇOCUK BİZİM ŞAŞKINLIĞIMIZI GÖRSEYDİ İNANIN ÇOK ŞAŞIRIRDI

Depremzedelere yaptığı 1 YTL'lik yardım ve yazdığı mektupla Pakistan lideri Müşerref'i ağlatan çocuk, Kütahya Tavşanlı'dan Mustafa Yılmaz... O mütevazı davranıp kabul etmiyor. Ama annesi ve öğretmeni, "O yazdı. Çöpten ekmek aldığını belirttiği için onuruna yedirip söyleyemiyor" diyor.
--SABAH--

tebrikler ve helal olsun sana Mustafa Yılmaz.:cat: ::haapppy:

küçücük çocuk gurur yapıyordur
tamam büyükler meraklı olurlar ama bence olay çok yalınn
inandırıcı, buna da ihtimal veremezsek artık ne haldeyiz :)

hobareey,,bu ne lan böyle gerçekmi acaba,,aşmış abi çocuk,,bunun büyüklüğünü düşünemiyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kötü oldum çok

Motosikleti
Su Motoru
Abi bu gün 1 saat içerisinde yaklaşık 160 tane telefon aldım ve her 10 sn. lik konuşmamda 6 tane cevapsız arama moralim 0 zaten ağlıcam anasını satayım ya!!! ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar