Çok Çok Acil Subap Mili Motora Kaçtı

Sorunsuz halletmene sevindim ;) Kırmızı contanın kuruma süresi iki gün filan o arada pek yüksek devire çıkmasan iyi olur bence... Tabii olur ya, niye olmasın. Aslında MT gezisi filan da olur yakınlarda, ya da oluyordur. Onları bi takip ederiz. Yok olmadı, bi haftasonu ufak bir gezi düzenleriz. Tabii ki şu elektrik olayını bi çözersem yarına

startör dediğin parça aküyü şarj eden araç için gerekli elektriği üreten parça değil mi? yani bildiğimiz alternatör heralde. Conta üzerinde 4 saatte kurur 24 saat sonra kullanabilirsiniz yazmış bende bu nedenle 7000e bile 1 kere geldim genelde 4000-5000 arası kullandım. bir sıkıntı yok çok şükür. buluşma için haberleşiriz dostum özelden telefonunu gönderirsen kaydederim. iyi geceler.

Sıvı conta kullanmanıza gerek yoktu orjinal kağıt conta yeterli hatta daha sağlıklı. Kendim silindir değişimi yaptım saatlerce 9 bin devirde sürmeme rağmen ne alt contadan ne de üst contadan yağ sızması yok. Sadece krank keçesinden yağ sızıyor onu da bi ara değiştirmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar