hocam hepsinin ellerine sağlık::biggrinn::haapppy:::alkiis::
keşke imkanları olsada bu sayfada yazılanları kendileri bizzat okuyabilseler![]()
bende bir öğretmen çocuğu olarak tebrik ediyorum hocam sizi eminim öğrencileriniz ilerde çok iyi yerlere gelecek .. onlar adına seviniyorum sizin gibi duyarlı bir öğretmenleri olduğu için saygılar...:rendeer:
:rendeer:bu vatanın sizin gibi eğitimcilere ihtiyacı var. sağ olun var olun.:rendeer:
Ellerinize sağlık hocam harika olmuş:rendeer:Allah herkese sizin gibi öğretmenler nasip etsin![]()
hocam en kısa zamanda sizle tanışmak yüz yüze konuşmak isterim.. zaten yakınım size..... sizin gibi cocuklarına iki teker aşkı fidanlıyan bir insan benim için çoook degerlidir....
tekrar merhaba.madem ki çocuklarda okuyacak bunları iki satırımı unutmasınlar abileri olarak.çocuklar size sesleniyorum aklınızdan çıkmasın bu yazdıklarım.bakın ilerde bigün motorsiklete sahip olup gezmek motorcu olmak isterseniz mutlaka bu işin başlangıcı güzel bisiklete binmekten geçer.bu yaşlarınızda bisiklete güzel binmeye çalışın bakımını yapmaktan anlayın alıp bi köşeye atmayın.inanın ki bisikletin ilerde güzel araba kullanmayada etkisi vardır.asla ilerde büyüdüğünüzde hız yapmayın motorsiklet hızı affetmez ülkemizde tehlikeli araçda olsa hız yapıldığında risk artar kaza riski her km artışında artar unutmayın.ayrıca hocanıza sizin huzurlarınızda bikere daha teşekkür ediyorum ve çok şanslı bi öğretmene sahip olduğunuzu bilmenizi istiyorum.çok yetenekli istifade edin bence sonuna kadar kendisinden ve sakın üzmeyin onu sevgilerimle...