çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)

olsun ben dogum günü hediyesi olarak kabul ediyorum :) çok anlamlı çok güzel bi hediye oldu teşekkürler :rendeer:

aparatında dediği gibi uzak değiliz çat kapı bi gün bi bakmışsınız yanınızdayız :wiinkk:

çok sevinirim.. dedim ya çok güzel dostlar kazandım burada.. sizlerlede tanışmak çok güzel olur eminim.. herkes çok samimi.. sanki çocukluk arkadaşı gibi.. iyiki var bu site ve iyiki varsınız sizler..

Hocam, yapmış olduğunuz bu değerli ve anlamlı çalışma için teşekkür ederim.Öğrencilerinizin de motosikletlere karşı duyarlı yetişmesi çok güzel bir şey.
Daha iki gün önce sınıfta motosikletlerin ülkemizde fark edilmediği, önemsenmediği konulu bir yazı okudum.İstanbulda geçtiğimiz hafta meydana gelen kazaların metrobüs yolunun yanlış bir biçimde düzenlenmesinden kaynaklandığını da belirttim, hiç kimseden olumlu tepki gelmedi.Gerek edebiyat öğretmeni gerekse arkadaşların bu tepkisi gerçekten beni çok üzdü.Ama ben, motosikletler hakkında bir konu olduğunda savunmaya ve doğruyu anlatmaya devam ediyorum.Bu konunun üzerine bunları belirtmek istedim.Saygılarımla.

ömercik teşekkür ederim.. biz bundan bıkmadan anlatıcaz.. birgün anlayacaklar.. buna mecburlar çünkü hayatımız söz konusu.. daha ciddi birşey varmı elimizde yaşamımızdan başka.. anlatmaya devam... birbirimizden güç alarak.. :) tekrar teşekkür..

Bravo... Sizi canı gönülden kutluyorum. İyiki sizin gibi öğretmenlerimiz var.

Son düzenleme:
Hocam inanın gözlerim doldu.Elinize,yüreğinize,emeğinize sağlık...Ağaç yaşken eğilir diye boşuna söylememiş büyüklerimiz.Tebrik ediyorum sizi.Atamızın, bize aşılamaya çalıştığı değerlerimizin yok edilmeye çalışıldığı şu günlerde;kardeşlerimizi iyi,güzel ve insancıl olan her ne olursa olsun o yönde eğitmek,bilinçlendirmek ve onlara rehber olmak Atatürk'ümüzün yolunda büyük bir hizmettir.Sizleri ve ufacık ellere fakat kocaman yüreğe sahip kardeşlerimizi,evlatlarımızı yürekten kutluyorum.Çok mutlu oldum çokkk...

Hocam inanın gözlerim doldu.Elinize,yüreğinize,emeğinize sağlık...Ağaç yaşken eğilir diye boşuna söylememiş büyüklerimiz.Tebrik ediyorum sizi.Atamızın, bize aşılamaya çalıştığı değerlerimizin yok edilmeye çalışıldığı şu günlerde;kardeşlerimizi iyi,güzel ve insancıl olan her ne olursa olsun o yönde eğitmek,bilinçlendirmek ve onlara rehber olmak Atatürk'ümüzün yolunda büyük bir hizmettir.Sizleri ve ufacık ellere fakat kocaman yüreğe sahip kardeşlerimizi,evlatlarımızı yürekten kutluyorum.Çok mutlu oldum çokkk...

yorumunuz ne kadar güzel çok sağolun.. çocuklarım bayılacak bu yazdıklarınıza.. umarım birgün sohbet etmekte mümkün olur.. tekrar teşekkür..

Moderatör
Zamanımızdaki eğitim böyle olsaydı, Türkiye Dünya'nın en gelişmiş ekonomilerinden biri olurdu sanırım.. Tebrikler hocam, tebrikler çocuklar..

teşekkürler güzel yorumun için.. gerçekten söylediğiniz gibi biz öğretmenlerimizin gözüne bakamazdık.. korku vardı bizim dönemde.. şimdiki çocuklar çok sıkı bir özgüvene sahip.. ( bazen abartıyorlar ama :) olsun ) tekrar teşekkür..

Çok güzel birşey yapmışsınız hocam. tabrik etmek istiyorum sizi.

teşekkürler.. sizinde fotoğraflarınız harikaydı.. bakmaya doyamadım..

Son düzenleme:
hocam cok güzel olmus elinize saglık
bende rica etsem bizim cocuklarada bizim orayı böyle güzelleştirirmisiniz...
:)

olur tabi hocam neden olmasın..:) şu havalar düzelsinde buluşalım mutlaka.. ortalarda bir yerde.. :) teşekkür ettim..

Çok güzel olmuş, yapım aşamasını gv250 topiğinde takip etmiştik, ellerinize sağlık :)

Mersin İl Temsilcisi
işte idealist insan ve öğretmen...
idealist çocuklar.... hepsini yerime öpün ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar