Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende sayfanın güncellenmiş olması ile fark ettim.Tebrik ederim emeğiniz takdir edilesi gerçekten.Farklı kollarda farklı koşullarda çok fazla insan var bu forumda.Onurlu olanlardan birisiniz .Kutlarım.
teşekkür ederim.. haftaya bursada müzik yarışmasına katılacak benim çocuklar bu defa lisedeyim.. MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN T SHİRTLERİYLE ÇIKACAKLAR SAHNEYE.. ayrı bir topic açtım oy kullanıp desteklerseniz çok sevinirim..
İşte öğretmenlik bu . basma kalıp ezberci asık suratla yapılan öğretmenlik değil . Hocam sizi kutlarım . Öğrencilerinizi de kıskandım doğrusu sizin gibi öğretmenleri olduğu için . Başarılar dilerim.
hocam çok güzel bi şey yapmışsın gerçekten ordaki bizim gibi arkaşlara selam söleyin hocam bende lise 1 e gidiyorum. resim hocası olcaktım bende ama babam istemedi olamadım. Gerçekten çook güzel bi davranış sergilemişsiniz katkısı bulunan hocaların hepsine bol bol selamlar olsun. Keşke bütün hocalar böle duyarlı olsa.
bu topiğe yorum yaptığım zaman gv 250 im yoktu 2 ay sonra oldu şimdi yine yok 1,5 ay önce sattım ,bu arada koray hocam ı bir vesile forumda görmüşo lduk acaba o resimler o duvarlarda duruyor mudur?
vesselam..