çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)

bu topiği banlıyken okuyup çok mutlu olmuştum...şimdi nasip oldu birşeyler yazmak...tüm öğrencileri yanaklarından öpüyorum...bende 4 yıl Maslakta FMV Özel Işık Kolejinde (Ağırlıklı Musevi öğrencilerin olduğu) anaokul lise üniversiteyi içinde bulunduran büyük bir yerleşkede görev yapmıştım...harika günlerdi...

Hocam tek kelime ile müthişsiniz.Kardeşlerimizde mütiş tabiki...::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

hacam biraz geç oldu ama harika bir çalışma olmuş,bende gebzedeyim okulunuzu biliyorum inş birgün tanışmak umuduyla..

Hocam sizin gibi insanlar oldukça motosiklet bu ülkede çok iyi bir yere gelecek.. Bu güzel sevgiyi de çocuklarınıza aşılamışsınız.. Sizi kutluyorum :rendeer:

ne güzel çocuklarımın topici geri gelmiş..:) beğenilmesine çok sevindim.. ayrıca yazdıklarınızı çocuklarda okuyor siteye misafir olarak girip..

hacam biraz geç oldu ama harika bir çalışma olmuş,bende gebzedeyim okulunuzu biliyorum inş birgün tanışmak umuduyla..

beklerim herzaman.. ben 1 temmuza kadar darıcadayım..

Son düzenleme:
hocam eline saglık gercekten cok anlamlı ve sagduyulu bı calısma olmus ınsanlara motorsıkletı kucuk yasta benımsetmek bize cok sey kazandırır....

:rendeer: hocam çok ama çok taktir edilecek bir olaya imza atmışın canı gönülden teşekkür ederim

egzoz sesi yerine müzik çalan motor yaratıcı bir fikir:cat:
ellerine sağlık hocam sınıf böyle daha güzel olmuş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gv 650 nin resmini yapsaydınız ya(hayallerimin motosikleti):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Heh şimdi türkiyede birşeylerin gelişmekte değişmekte olduğunu anladım. Biz zamanında hocanın beş parmağının izini kırmızı renkte yüzümüze çizerdik:queen:
Helal HOcam Ellerinize yüreğinize sağlık.

belki görmeyenler vardır.. hatırlatayım istedim.. herkese teşekkür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar