çocuklara kızdım ama sonra üzüldüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu okuyan çoğu arkadaşın midesi guruldamaya başlamaış ancak dikkatli olun, zira tavuk dönerler çocuklar içindi, sizi şöyle birşey bekliyor olabilir:

2008118210727.jpg

:mrgreen:
yok artık sende:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 PM ----------

olsun , daha makbule geçer
tazminat davası açarız :mrgreen:
sonra döv adamıda, 1 ton olay mahkeme mahkeme dolaş:queen:

Mersin İl Temsilcisi
yüreğine sağlık. herkes hata ypar ama önemli olan bunu anlayıp telafi etmek. gerçi seninki hata değil, benim arkadaşlarım bile motorumu elleyemez, çok hassasım bu konuda.

sonunun güzel bitmesi sevindirici...

Her zaman böyle insanlara ihtiyacı var toplumumuzun.:)

m.s

Bizde öyle küçükken motosikletlilere hayran hayran bakardık taki bir gün alıncaya kadar...

Bizim sokak da böyle. ama ben senin kadar sabırlı değilim iki defa kovaladım daha da yaklaşmadılar... Sen yine iyi selamet göstermişsin darısı bana. Tabi motorun iiçinde bir de fa koca demir çıkartırsan oraya ne akla sokmaa çabalamış (çocuk işte) ve diğer bi arkaşım motorunu düşürüp aynasını kırıp kenarda oturan babasının kafasını çevirip bakmadığı bi semt. Hal böyle oluca senin kadar yürekli olmak zor. geçmiş olsun saygılar...

Ya bizim komşunun çocuklarıda benim motorun üzerine çıkmış motorda yan ayaklıktaydı devrilmişti kadın geldi motorunuzu ne biçim park ettiniz ya çocuğa bişey olsaydı zart zurt etti bende verdim zılgıtı kadına o anda kötü bişey oldu hem motorumu düşürüyorlar hemde laf ediyorlar fıydırdım.Benim motor scooter olduğundan altında kalmamış Allah korusun senin motorda öyle bir şansı olmaz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar