- Motosikleti
- Hero X-Pulse 200 4v
- Konu Yazar
Merhaba. Gerek inceleme videolarında gerek buralarda Çin malı motosikletlerden bahsederken "bu motor diğer Çinliler gibi değil kaliteli" gibi sözleri çok duymuş okumuşsunuzdur. Evet Çin üretimi olanların teknoloji ve kalitesinde artışlar var gerçekten de, bunu hepimiz görüyoruz. Satış sonrası hizmetlerse hemen hepsinde sorunlu. Merak ettiğim şu; diğer Çinliler gibi değil bu kaliteli, arıza çıkarmaz diyebileceğiniz ve diğer Çinliler kısmına giren markalar, modeller hangileri? En azından uygun fiyatlı iş görecek motosiklet düşünenler için fikir verebilir.
DN 1: Farklı farklı üreticilerden alıp da aynı markayı basan yerli dağıtıcılar konusu kafa karıştırabilir, belki model bazında da ele alınabilir.
DN 2 : Bir süre bizde bir Lifan olmuştu (Pony); o zamanlar Lifan için diğerleri gibi değil kaliteli dendiğini çok duydum ama o müşür bu sensör diye beni bir sürü uğraştırmıştı kaldı ki kara düzen bir motordu.
DN 1: Farklı farklı üreticilerden alıp da aynı markayı basan yerli dağıtıcılar konusu kafa karıştırabilir, belki model bazında da ele alınabilir.
DN 2 : Bir süre bizde bir Lifan olmuştu (Pony); o zamanlar Lifan için diğerleri gibi değil kaliteli dendiğini çok duydum ama o müşür bu sensör diye beni bir sürü uğraştırmıştı kaldı ki kara düzen bir motordu.