Yurtdışında CfMoto 450SR kullanan arkadaşlarım var biz serviste daha parça bulamıyorken onlar servisine gidip üst fren merkezini saatler içinde brembo üst merkeze çevirebiliyorlar bakımını ustasını parçasını her şeyini kolayca bulabiliyolar ama Türkiye'de böyle bir durum yok kalite olarak güzel motosiklet üretiyorlar ama @Judyalvarez 'in de dediği gibi servis için il değiştiren kişileri bende görüyorum Japon grubunda adam ustaların tavrını sevmiyorum diyip başka yere gidiyor ama Çinli markalarda bu zorunluluk örnek veriyorum Manisa'da ki TVS yetkili servisleri aşırı kötü parça çalması mı dersin daha düzgün bakım yapmayı bilmeyen hava filtresini takmayı unutan ustalar mı dersin bir sürü işi var. Yurtdışında bunlar yasal olarak denetlendiği için adamlar Yamaha'dan neredeyse farksız çalışıyorlar . Manisa'da ki TVS bayisi yazan yerlere google mapsten 2 yıl öncesine bakınca orada bisikletçi olduğunu görüyorum sürekli
artı olarakta TVS yetkili servisi listesini güncellemediği için bir dükkan yetkili servis olmasa bile yetkili servismiş gibi bir tabela açıp milletin garantisini ve parçalarını çalıyor . İsim vermek ne kadar doğrudur bilmiyorum o yüzden vermiycem ama Manisa'da oturan arkadaşlar için Eski Garaj tarafında ki hiç bir yetkili servise gidilmez . Bu Çinlilerin veya Hintlilerin çöp olduğu anlamına gelmez Türkiye'de yetkili servislerin çöp olduğu anlamına gelir bütçesi yeten istediği motosiklete biner ister 2005 model GS ister 2025 model MT450 ikisinin de derdini kendi çekicek sonuçta.