çinliler Sonunda Bunuda Yaptı

Motosikleti
Pancar Motoru
Sukuter Scooter gibi olmalı, reyzing de racing gibi. Kabul etmiyorum böyle saçmalıkları. Kim üretirse üretsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu çinliler'den ben korkmaya başladım...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
çakma gleria imiş bende kendiler akıl etti zannettim,ama yinede iğrenççç

Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahaaa:queen::queen::queen:

Reazzzzzınggggggggg

ya iyi güzel çin işi değişik bişey sallamışlar isteyen alsın binsin belki parasınıda ederde elemanlara telefon açıp REAZING NE LAYNNNNNN diyesim geliyor :cherry:

Siyah olan görüntü itibariyle gayet başarılı olmuş aslında.

Şu kullandığımız bilgisayarlar varya tamamı çin malı neden kullanıyorsunuz ?
Adamları tebrik etmek lazım adamlar 1000 ytl ye motosiklet satıyorlar.Türkiye de üretsin alalım.Hiç bir şey üretemiyoruz ancak eleştiriyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
malesef öyle..........

bunu motoran kataloğunda gördüm bir tane daha acayip model var.Adventure grubu olarak tanımlanmış.

ANACONDA-150-CC.jpg

ne la bu seyyar tuvalet gibi...:p:p

ben buna fuarda bindim ya çok eğlenceli bişeydi ufacık tefecik bişi ama bu fiyat çin malı için fazla bence

Ben çin malı motosikletten Sym ye geçtim.Tamamen at-eşek olayı farkı mevcut.Bayanlara asla tavsiye etmiyorum.Bana en güzeide maceralar,torunlarıma anlatacak kadar çok yolda kalma anısı yaşatmıştı çin malı.Hepsinden geçtim can bu yaaa.Hala yaşadığıma şükrediyorum.
Belki kullanım olarakta farkediyordur ama 10 000 km yaptığımda neredeyse tamamiyle parça parça değişimle yeni bir çin malı motosiklet sahibi olmuştum.Olmuştum ama hala psikolojik sorunları vardı aracın.
Dedim ben bunu satmıyım insanlara böyle bir kötülük yapamam.Beleşten verdim birine.Şimdi biniyorum SYM ye tık demiyor.Fakat bozulan psikolojim ve ölen nöronlarım hakkında nasıl bir tedaviyle eskiye dönerim onuda bilemiyorum

Yeni bir çin malı yeni bir tehlike lol
kusura bakmayın ben bir daha çin malı topluiğne dahi almam (en azından gayret gösteriyorum) :queen:

Kullanıcı önerisi çinlilere canınızı emanet etmeyin uzak durun (şükür hala yaşıyorum)

ha unutmuşum çin malı 4 silindir 600cc'lik motosikletler yoldaymış (El Fatiha)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar