çinliler Sonunda Bunuda Yaptı

Yeni bir çin malı yeni bir tehlike lol
kusura bakmayın ben bir daha çin malı topluiğne dahi almam (en azından gayret gösteriyorum) :queen:

Kullanıcı önerisi çinlilere canınızı emanet etmeyin uzak durun (şükür hala yaşıyorum)

ha unutmuşum çin malı 4 silindir 600cc'lik motosikletler yoldaymış (El Fatiha)

Kardes bu model benim hosuma gitmedi ama adamlarin da iyi mallari var hem de oyle ucuz felan degil sonucta yillardir tecrube yaptilar,olimpiyatlarda cabasi helal olsun

çinlilere laf atıyoruz.. bu defalarca tartışıldı.. tüm arz lar bir talep sonucu doğar..bizim mondiali asyayı motranı yuanı muanı zartı zurtu getiren kişilerimiz kalite standardını orda kendileri seçiyorlar.. benim mondi rf nin ordaki fiyatı ortalama 400 usd.. ama bu motoru 1000 usd ye de mal edebilirsin..bak bakalım ozaman bozulup dökülüyormu...adamlardan bizimkiler böle dandik istiyorlar.. bak kymco agility de çinde üretim..varmı bir sorunu?? yok sebebi kalitesini kymco yüksek üretim istiyor... bu kadar basit bu iş..
adamlar her şeyi ama her şeyi üretirler.. sen yeterki istediğin model, kalite ve paradan haber ver. ben gidip çinde honda goldwing in aynısını istediğim klitede ürettirip üzerine kirkimoto markasını basabilirim. ( fena fikir değil ha :) )
şimdi tekrar sorarım şuç çindemi bizdemi

Son düzenleme:
abi katılıyorum kesinlikle suç bizde ama özellikle disbiritör kapağı firmalarımızda :)

üstadım bak avatara me 109 g-2 1942 model hala ucuyor :):p

Son düzenleme:
fuar da görmüştüm ben bu motoru o kadar kötü diil hatta ozaman 3000 YTL ye weriolardı !!!

düşündüm almayı ama daha sonra wazcaydım!

Ne zaman ki daha iyisini yaparız o zaman eleştiririm yerinde susmak yerinde konuşmaktan iyidir...Türkler değil mi çin malını burda birleştirip Türk malı motor yaptık diyen önce çuvaldızı kendimize batıralım.

Ne zaman ki daha iyisini yaparız o zaman eleştiririm yerinde susmak yerinde konuşmaktan iyidir...Türkler değil mi çin malını burda birleştirip Türk malı motor yaptık diyen önce çuvaldızı kendimize batıralım.

Helal agzina saglik ama gun gelecek cin mallari hepsini gececek bu gidisle adamlar da azim var cunku benim korkum savas felan cikarmasa liboslar yoksa bunlara kursun felan yetmez

çinliler dandik peçete, tükenmez kalem, radyo-teyp üretsinler, mesele değilde, motopisiklet işinde uluslararası bi kalite standardı olmalı gibi sanki, motor işi sakat iş :queen: şase kırıldı, motor ikiye bölündü filan diye duydumda, görmedim hiç ama bilmem doğrumudur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çinli minli .... Olmayan buna biner... Fıstık gibi yapmışlar işte...

Bu arada reazingin otomatik versiyonu nası bişey anamadım....:queen:

Racing cok cirkin duruyo ya adam gibi bi görünüs yapsalardı yzf 125 takliti faln süper olurdu aklit ediyon madem yamaha taklit et de mi ya

yaparız bi kaç farklı modelin taklidini.. siz isteklerinizi söyleyin ben ordaki bu işle uğraşan arkdaşa yazarım.. modelleri aliiim piliiiizzz... :):):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar