gelmez.. hatta normal kullanmaya bile gelmez..![]()
kısa öz cevap![]()
Normal kullanmaya bile gelmez dökülür 1,5 2 milyara motor olmaz en asaa 3500 lira vermen lazim japondan sasma babam bana japon aldı mesela demekki iyi.
Normal kullanmaya bile gelmez dökülür 1,5 2 milyara motor olmaz en asaa 3500 lira vermen lazim japondan sasma babam bana japon aldı mesela demekki iyi.
Kullanan kullanıyor maalesef hayatın gerçekleri adamın durumu olsa alır millette zaten para çok gidip inazuma almıyor ama sırf zevkine hobi olsun diye 2 bine çin malı alıyor forumlarda motosiklette japon otomobilde alman fanlığı var hepsi boş işler çok gördüm babasına cbr 125 aldırıp sonra çinli böyle çinli şöyle diyeni daha parayı kazanmayı bilmez balına bedava motor sahibi olur hala konuşur normal kullanmaya nasıl gelmez bu aletlere bakım yapıldığı sürece gayette güzel kullanılır vay efendim çin motoru dökülüyor tabi dökülür cahil adam veriyor 2 bini alıyor rodaj yağ değişimi hak getire somun çıkar vida düşer kontrol etmez subab ayarı zaten o ne ondan sonra bik bik bik çin malı dökülüyor cart curt ümmet pertikan 125 cc mondial scooter ile defalarca türkiye turu attı size kalsa burgman 400 den aşağını kurtarmaz.
Sözün özü şu türkiye düşük gelir seviyeli bir ülke insanların maddi durumu japon motosiklet almaya yetmiyor olabilir şimdi bu adam motor kullanmasın mı ? 5 bine japon alacağına 1.5 2 liraya çinli alsın işine gücüne gitsin motosikletin zevkini alsın.Git isveçe sat çin motorunu alan olmaz neden ülke belirli bir seviyede alım gücü yüksek ucuz motora bakmaz.