çıngınlık buna derim

ben de daha önce izlediğimde hemen kapatıp manyak oğlu manyaklar demiştim.

:farao: çılgınlık değilki bu serserilik:farao: başlığı değiştirmeli bence:pale:

bu televizyonda çıktı izmir diye söylediler ama bu yurt dışından hindistan dı zannedersem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla oldukça eski videolar aslında ama.. bence yapanların yeteneği takdir ederken, ellerinden anahtarı alıp bir daha trafiğe çıkmalarını da komp.İ.le yasaklamak lazım..

iha bunu ideolojik nedenlerden ötürü izmir diye servis etmişti ama sonra yalanları ortaya çıktı ve ellerinde patlamıştı.

cruiserlar da tekteker yapıyormuş onu öğrendik.

İşte buyüzden seviyorum bu siteyi ,buradaki herkez aklıbaşında gerçekten:cat: baştan okudum yazıları yazılan eleştirilerin hepsi doğru, bende bir iki şey söliyim , herkezin tutkuları zevkleri vardır tabi bazen tehlikeli şeyler dir bunlar ,adrenalin tutkusu burdaki aslında ,sadece motorsiklet le değil, mesela bir dağcı hem o sporu sevdiği için hemde adrenalin tutkunu olduğu için tehlikeli tırmanışlar yapar ve o tırmanışlar onun için nekadar kendini hayatla bütünleştiren zevkler versede ufak bir hatasınıda affetmez ! ben şunu söylüyorum aslında başkalarının hayatını tehlikeye atmamak şartıyla insanlar tutkularını yaşasınlar , videodakiler trafikte ve korumasız yapıyolar bunu ! banagöre yanlış olan bu !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar