çıngınlık buna derim

söze gerek yok ............... bunlar kaza yapsa diğer motorcularla aynı kefeye konacaklar . dün gbır kaç gazete okudum tem deki kazadan bahsetmemişler .bazı tv kanallarında böyle sürünleri yayınlıyorlar .motora şeytan işi diyen zaten soğuk bakan insanlar kaza haberi duyunca akıllarına hep bu tip motor sürenler gelıyor . gelınde acıklayın bence hıç bır yerde yayınlanmamalı

işteeeeeee bu yüzden araçlar bize kızıyorrrrrr küfrediyor. bu motorcular yüzünden trafikten dışlanıyoruz. haberiniz olsun.

bulmuşlar dümdüz yolu gidiyolar sıkıyosa çorlu'nun delik deşik yolarında gidin de göreyim....:pr:

valla bunları gördükten sonra bize serseri diyenler gayet haklı. adamlar bunları yapanları görünce başka bir şey düşünemezki. bunlara ehliyet verip trafiğe salan sistemde hata zaten...:pr:

aslında bu vıdeolar zevklı ızlenmesı bakımından ama ınsanları gaza getırecegınden tavsıye etmem o hareketlerı yapanlar pat dıye yapmıyor yılların tecrubesı ve denemesı ıle yapabılıyorlar yaptıkları kazalarda cabası seyır yonunden zevklı ama gaza gelıp denemek ısteyenler bos alanda dusup kendıne ve motoruna da hasar verme olasılıgını dusunup oyle yapsınlar sadece uyarmak ıstedım ama seyır bakımından zevklı :)

bunun gibiler yüzünden trafikte motorsiklet sürücülerine serseri gözunle bakıyorlar :pr:

hepsı suç unsuru bı dawranış ama ben beğendım:mrgreen:neden güzel şeyler hep zararlı güzel olan herşey yasak zaten :)

Cok yazik. ders almalilar bi sekilde yoksa sonuc hic ic acici olmaz.

şuan hayattalarmı merak ediyorum hiç bir korumaları yok yaptığı şeylere bak, korumalar olsa bile yapılacak şey değil bunlara değil ana babalarına acıyorum ....

erkeklere üzülmem bu durumdakilere ama o kıza üzülür müydüm onu düşünüyorum şuan:farao:

dangalak bunlar.....başkada hiç bişiy değiller kız arkadsın yokken kendin geber a gerizekalı herif.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar