çıngınlık buna derim

tamamı geri zekalı
hiç birinde kas yok . koruma yok
birde gösteri böyl videoları paylaşmayalım arkadaşlar bir kaç dagalak daha çıkıyor sonra videoda yüüznde gözüksün diye kasksız yapıyor
oan o hızla kaza yapsalar o çocugu yada o kızı kim kurtaracak :?

:pr: :pr: :pr::pr:

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN DEMİYORUM HERKESTE AKIL VAR BOYLELERİNİN AKILLA İŞİ OLMAZ MOTORADA BINMESELER DAHA UYGUN OLUR BİNEN YARIM AKILLILARA KOTU ORNEK OLUYOLAR :farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

Beh, kask olsa ne olacakki takıldığınız yere bakın. Adamdaki fikriyata (fikriyatsızlığa, düşüncesizliğe) dikkat çekmeliydiniz.

Bunlar için söylenecek birşey kalmamış. Kendi canları zerre kadar umrumda olmazdı ama başkalarına zarar verebilir bu hayvanlar...

bu gençler bukadarmı nefret ediyolar hayattan......

bukadar çokmu nefret ettiler kendilerinden, ailelerinden, dostlarından

yada hiçmi sevenleri olmadı bu gençlerin acaba?

olmamış dememekki......

ne onların hayatlarında degerverdikleri biri olmuş nede birilerinin hayatında bi deger bulmuşlar...

bu ahmaklık bu aptalca ölüme meydan okuyuş başka türlü nasıl açıklanır ki....

yazık.....

bu gençler bukadarmı nefret ediyolar hayattan......

bukadar çokmu nefret ettiler kendilerinden, ailelerinden, dostlarından

yada hiçmi sevenleri olmadı bu gençlerin acaba?

olmamış dememekki......

ne onların hayatlarında degerverdikleri biri olmuş nede birilerinin hayatında bi deger bulmuşlar...

bu ahmaklık bu aptalca ölüme meydan okuyuş başka türlü nasıl açıklanır ki....

yazık.....

yapmışsın yine felsefeni kız helal sana sonuna kadar arkandayım

ya bu çılgınlıktan da öte.manyaklıkımsı bişi gibi geldi bana :farao:

çılgının "deli" anlamı da var arkadaşlar yani kelimelere çok fazla takılmayın çılgın denir dangalak denir farketmez -anormal sonuçta bu adam o kesin. şoför koltuğundan kalkıp sola doğru yanaştığını görünce oha dedim içimden, üstelik yol boş değil önünde arabalar var.. bu arada müzikten anlaşılıyo balkanlardan birisi sanırım.

- - - -

değiştirme: manyak tır şöförü başlığına yazmam gereken yazıyı buraya yazmışım pardon arkadaşlar... hatlar karıştı.

Son düzenleme:
Akıl kârı değil bu yaptıkları.Alacaksın teker teker hepsini vurcan kırbacı vurcan kırbacı :queen:

aman allahım ne kadar korkusuzca hareketler. motosikletli kahramana bak ne büyük iş başarmış. büyük marifet :farao:

Hep diğer araç sürücülerinin motorcuları sıkıştırdığından filan dem vururuz ama böyle motorcular da var. Bunlar olduktan sonra kendimizi ne kadar savunabiliriz ki -adam hemen cevabı yapıştırır "geçen gün bir motorcu gördüm önünü kaldırmış gidiyordu otoyolda deli gibi" diye.. Kaskı yol gözlük yok. O an gözüne bir sinek ufak bir taş parçası gibi çarpsın da bak neler oluyor görür...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her motorcu çılgındır delidir yeri gelir full time ibre sonu göstermeye çalışır ama bu tamamen bi saçmalık ..

o geri zekalının bi ayağı kaysa adama acımamda o masum kıza yazık değilmi simdi

bunların yuzunden annemle kavga ediyorum ben daha motoru alamadan
ona canım sıkılıyor

Bunlar intihar etmenin yollarını arıyorlar. Yakındır sonları allah yakınlarına sabır versin ne diyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar