Çingene ile Zeytin ve deniz

yine çok güzel bir yolculuk olmuş muhammet abi.resimler çok güzel.tekerin dert görmesin devamını bekleriz.:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Konuya girer girmez ilk fotoğrafta Paşa limanımızı ve teknemi görmekten memnun oldum, güzel gezi, paylaşım, teşekkürler. :cat:

Konuya girer girmez ilk fotoğrafta Paşa limanımızı ve teknemi görmekten memnun oldum, güzel gezi, paylaşım, teşekkürler. :cat:
Kısmete bak işte :)
Sen oralı olduğuna göre resimler içinde merak ettiğim sorduğumda da cevap alamadığım bu ev hakkında bilgi verebilirmisin?
DSCN6071.jpg

Motosikleti
Mondial Virago 50i
2 kere yanından geçmişliğim var. Cehennem tepesi diye bildiğimiz Cunda'nın üst tarafındaki ev, o yoldan Parlementerler (!) sitesine, yalancı boğaza gidilir.

Hamamcının evi diye biliyorum, sahibi İst.Beyoğlu'daki meşhur bir hamamın sahibiymiş. Bir zamanlar kumarhane gibi çalıştırıyormuş. :wiinkk:

çok güzel bir gezi olmuş sayenizde bizde sizinle gezdik. elinize, tekerinize sağlık.

Adana İl Temsilcisi
keyifli bir gezi ve harika fotoğraflar,ellerine sağlık.:cat::rendeer:

acaba 2teker,motoron yada başka dergilerden burayı takip eden birileri yokmu?? burda iyi bir gezı muhabiri VARRRR:cat:

she

Yapmış olduğunuz gezi ve yorumlar çok güzel . Yenilerini bekliyoruz

2 kere yanından geçmişliğim var. Cehennem tepesi diye bildiğimiz Cunda'nın üst tarafındaki ev, o yoldan Parlementerler (!) sitesine, yalancı boğaza gidilir.

Hamamcının evi diye biliyorum, sahibi İst.Beyoğlu'daki meşhur bir hamamın sahibiymiş. Bir zamanlar kumarhane gibi çalıştırıyormuş. :wiinkk:

güzelmiş hee hem poker hem hamam :) rest! azda sırtıma kese! :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hamamcı içine hamam yaptı mı bilmiyorum. Ama yapmıştır küçük bir hamamcık herhalde. Türk hamamında poker oynamayı ise düşünmek bile istemiyorum. :)

Hamamcı içine hamam yaptı mı bilmiyorum. Ama yapmıştır küçük bir hamamcık herhalde. Türk hamamında poker oynamayı ise düşünmek bile istemiyorum. :)

düşünsene, göbek taşı etrafında kelli felli kimi pala bıyıklı kimi fil gibi göbekli ve ensesi kalın abiler yayılmış hem meyve yiyip maden suyu içiyolar hemde pokerin dibine vuruyolar :mrgreen:

Geziniz çok güzelmiş, fotoğrafını çektiğiniz yerler de öyle. Ama harika fotoğraflar şeklinde yalandan, ezberden yorum yapmayacağım. Mekanlar çok güzel ama fotoğraflar kötü. Belki ayarları yapamadınız, belki de makinanız pek iyi değil. Gittiğiniz bu güzel yerlerde biraz daha iyi bir makinayla çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

Geziniz çok güzelmiş, fotoğrafını çektiğiniz yerler de öyle. Ama harika fotoğraflar şeklinde yalandan, ezberden yorum yapmayacağım. Mekanlar çok güzel ama fotoğraflar kötü. Belki ayarları yapamadınız, belki de makinanız pek iyi değil. Gittiğiniz bu güzel yerlerde biraz daha iyi bir makinayla çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

Fotolar nikon s700 ile çekildi . Bazı resimlerdeki makinanın performansından bende memnun değilim. Sonuçta compart bir makinadan da daha fazlasını bekliyemeyiz. Ama sitede göründüğü kadar da kötü değiller 5 mgpix ayarıyla ile çekildiler. Photobucketin küçütlmesi ardından netlikleri kayboldu ilk fotolarda ki zeytin agacı yanındaki sinekler bende çok daha net görünüyor:)
Nikon D 300 ilede uzun zamanlı motosiklet seyahatlerine gitmiyorum , sende bilirsinki onun içinde (ekstra objektif ,lens, flash )motora ayrı bir çanta monte etmem gerrekecek.Ama senin göz zevkin için arabamla gittiğim bir gezide çektiğim zeytin agaçları fotolarından bazıların aşağıya koyuyorum:)

1207669557_6ca05d9732_o.jpg

1459761584_fd286a46c4_o.jpg

1560961799_faacfd51ff_o.jpg

172629617_d576c1d849_o.jpg

1829957872_cc2047a7b4_b.jpg

352396974_6b6f8f47fd_o.jpg

352396731_dc4b84b2ec_o.jpg

ZakynhosYunanistan2zeytinliyol.jpg

ZakynhosYunanistan24.jpg

ZakynhosYunanistan30.jpg

ZakynhosYunanistan3.jpg

ZakynhosYunanistan37.jpg

ZakynhosYunanistan36.jpg

ZakynhosYunanistan8.jpg

ZakynhosYunanistanzeytinagacnniinde.jpg

ZakynhosYunanistan5.jpg

ZakynhosYunanistan41.jpg

ZakynhosYunanistan7.jpg

ZakynhosYunanistan38.jpg

ZakynhosYunanistan26.jpg

Mitolojik geziye gidiş yazısı gibi gezinde süper olmuş.:cat:

Canım papalina çekti şimdi.:p:) Paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekerine,yüreğine sağlık abi süper gezi olmuş:cat:daha resim varmı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar