yine çok güzel bir yolculuk olmuş muhammet abi.resimler çok güzel.tekerin dert görmesin devamını bekleriz.
Kısmete bak işteKonuya girer girmez ilk fotoğrafta Paşa limanımızı ve teknemi görmekten memnun oldum, güzel gezi, paylaşım, teşekkürler. :cat:
Kısmete bak işte
Sen oralı olduğuna göre resimler içinde merak ettiğim sorduğumda da cevap alamadığım bu ev hakkında bilgi verebilirmisin?
![]()
Enteresan geldi yeri konumu itibariyle sadece ev olarak kullanışlı değildi çünkü.hayırdır abi neden merak ettin..boşuna değildir..herhalde..
2 kere yanından geçmişliğim var. Cehennem tepesi diye bildiğimiz Cunda'nın üst tarafındaki ev, o yoldan Parlementerler (!) sitesine, yalancı boğaza gidilir.
Hamamcının evi diye biliyorum, sahibi İst.Beyoğlu'daki meşhur bir hamamın sahibiymiş. Bir zamanlar kumarhane gibi çalıştırıyormuş. :wiinkk:
Hamamcı içine hamam yaptı mı bilmiyorum. Ama yapmıştır küçük bir hamamcık herhalde. Türk hamamında poker oynamayı ise düşünmek bile istemiyorum.![]()
Geziniz çok güzelmiş, fotoğrafını çektiğiniz yerler de öyle. Ama harika fotoğraflar şeklinde yalandan, ezberden yorum yapmayacağım. Mekanlar çok güzel ama fotoğraflar kötü. Belki ayarları yapamadınız, belki de makinanız pek iyi değil. Gittiğiniz bu güzel yerlerde biraz daha iyi bir makinayla çok iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.