Biryerden esiyor ama nereden esiyor??? sinek gibi birşey sanırım..
İrfan'ım sende otur oturduğun yerde daaa zıplayacaksan zıpladığına,sinirini zıplatacaksanda zıplattığın sinirine değecek bişey olsun
abicim sinirlenecek bir durum yok ! biz yardımcı olmaya çalışıyoruz bir şeyleri ima etmeye çalışıyoruz ,burası bazılarına göre sıradan etten püften girdiği herhangi bir site olabilir eyvallah , ama benim için değil ! 24 saatimin 12 saati ve çalışma saatlerim dahilindede sürekli cepten takip eden bir adam olarak, burayı benimsemiş bir üyeyim, burası benim ilk adresimdir ve insanlara yardımcı olmaya ,bilmediklerimi öğrenmeye, bildiklerimide paylaşmaya çalışıyorum , yani uzun lafın kısası , burası benim için önemli, ve önem gösteriyorum ,
doğal olarak bu tarz şeyler de anında radarıma giriyor ister istemez , yoksa çokta şeyimde ....
diyoruzki millet senle aşşak geçiyor biraz düşünerek konu açarsan ve açtığın konuları daha mantıklı makul şekilde yorumlarsan , kaale alınırsın, ciddiye alınırsın ve insanlar senle dalga geçmek yerine hakkaten yardımcı olmaya çalışırlar demeye çalışıyoruz ,
anlayan kim ??
durum böyle olunca,üstüne üslük gereksiz yaptığımız olumsuz yöndeki yorumlara nazaran ( herkezi gereksiz olarak görebilecek kadar, aciz, cahil ve bilgisiz bir kardeşimiz )
2 gündür internetimde problem vardı giremiyordum telefon numaramı vermemdeki amaç bu kardeşimiz arasın burada anlatamadığı şeyi yüzüme söylesin ve desinki bana sende gereksiz adamsın desin , buradan yazılıyor nasıl olsa , sanal ortam salla kardeşim sende salla

klavye arkasından herkez zaten usta, herkez kafasına göre takılıyor ,
0532 683 2087