Çinden uzak durucaksın!! Yardımınıza ihtiyacım var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek başına sitenin esaslı adamlarına kafa tutmuşsun ya,değişik bir adrenalin anlayışı.İrfan abiyi telefonla da ararsın sen.

Apaçilik yap, sonra buradan yardım iste, apaçiliğini yüzüne vurunca gereksiz de.Ohh ne ala.Bu sitenin senin gibi üyeleri olcağına 3-5 kişi olsun insan gibi insan olsun.Tıpkı şuan olduğu gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biryerden esiyor ama nereden esiyor??? sinek gibi birşey sanırım..

İrfan'ım sende otur oturduğun yerde daaa zıplayacaksan zıpladığına,sinirini zıplatacaksanda zıplattığın sinirine değecek bişey olsun

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Biryerden esiyor ama nereden esiyor??? sinek gibi birşey sanırım..

İrfan'ım sende otur oturduğun yerde daaa zıplayacaksan zıpladığına,sinirini zıplatacaksanda zıplattığın sinirine değecek bişey olsun

abicim sinirlenecek bir durum yok ! biz yardımcı olmaya çalışıyoruz bir şeyleri ima etmeye çalışıyoruz ,burası bazılarına göre sıradan etten püften girdiği herhangi bir site olabilir eyvallah , ama benim için değil ! 24 saatimin 12 saati ve çalışma saatlerim dahilindede sürekli cepten takip eden bir adam olarak, burayı benimsemiş bir üyeyim, burası benim ilk adresimdir ve insanlara yardımcı olmaya ,bilmediklerimi öğrenmeye, bildiklerimide paylaşmaya çalışıyorum , yani uzun lafın kısası , burası benim için önemli, ve önem gösteriyorum ,

doğal olarak bu tarz şeyler de anında radarıma giriyor ister istemez , yoksa çokta şeyimde ....

diyoruzki millet senle aşşak geçiyor biraz düşünerek konu açarsan ve açtığın konuları daha mantıklı makul şekilde yorumlarsan , kaale alınırsın, ciddiye alınırsın ve insanlar senle dalga geçmek yerine hakkaten yardımcı olmaya çalışırlar demeye çalışıyoruz ,

anlayan kim ??

durum böyle olunca,üstüne üslük gereksiz yaptığımız olumsuz yöndeki yorumlara nazaran ( herkezi gereksiz olarak görebilecek kadar, aciz, cahil ve bilgisiz bir kardeşimiz )

2 gündür internetimde problem vardı giremiyordum telefon numaramı vermemdeki amaç bu kardeşimiz arasın burada anlatamadığı şeyi yüzüme söylesin ve desinki bana sende gereksiz adamsın desin , buradan yazılıyor nasıl olsa , sanal ortam salla kardeşim sende salla :) klavye arkasından herkez zaten usta, herkez kafasına göre takılıyor ,

0532 683 2087

Forumdan Uzaklaştırıldı
Değmez kardeş inanki DEĞMEZ
bunu defalarca konuştuk biliyorsun
Değmeezzz
Laf ola bitire savaşı,laf ola kestire başı demiş
bunda hiçbiri yok
tın tınnnnnnnn

Her zaman söylerim, internet forumlarına hala alışamadık. Bir üstteki mesajdaki yazıların kim tarafından yazıldığı, yaşı, tecrübesi, sosyal seviyesi vs. bilinmeden dan dun girişiyoruz klavyeye. Lafa gelince trafikde karşılaştığımız sorunlarda yaşadığımız süper kahramanlıkları sıralıyoruz ard arda. Ağzına çaktım, kafasını kırdım, mahfettim herkesi diye ahkam kesiyoruz. Burası sanal alem. Bazısı kendi gibi olur, bazısı yarattığı süper kahramanı oynar. Ayırd etmek güç.

istermisiniz irfan usta oglcnn kardeşimiz gibilerini doğru yola getirecek bir icat yapsın:)

o icat i.ö bilinmeyen bir tarihte coktan yapildi. Bircok ismi var dilimize en uygun olanini benimsemis ve yuzyillardir kullanmisiz.
Herkes bilir biz ona ODUN diyoruz :)

i.ö : irfandan önce

bizim köyde bu gibi durumlarda kızılcık sopası kullanılır,2 gün kan işetir .
belki dedim irfan ustanın başka yöntemleri vardır flexibil kablo kullanır ya da 100Hz alternatif akımı tercih eder.
ama yine de hakkını yemeyeyim kendisini tanımasam da medeni yollarla bu işi halletmeye çalıştığı kesin.
o bizim gibi sabırsız değil:)
son sözüm;KIZILCIK SOPASI.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar